Εσωτερικών Υποθέσεων: Χειροπέδες σε 4 αστυνομικούς για βασανισμό και άγριο ξυλοδαρμό κρατουμένου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εσωτερικών Υποθέσεων: Χειροπέδες σε 4 αστυνομικούς για βασανισμό και άγριο ξυλοδαρμό κρατουμένου

Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (12-03-2023), στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν το Σάββατο (11-03-2023) 4 αστυνομικούς για άγριο ξυλοδαρμό, βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία σε βάρος Αλβανού κρατούμενου...

Πρόκειται για έναν Αξιωματικό, δύο Αστυφύλακες και έναν Ειδικό Φρουρό οι οποίοι ξυλοκόπησαν άγρια έναν Αλβανό κρατούμενο.

Συγκεκριμένα οι δράστες αστυνομικοί έχοντας την ευθύνη φύλαξης και μεταγωγής κρατουμένων σε Σωφρονιστικό Κατάστημα των Αθηνών, προέβησαν σε πράξεις ξυλοδαρμού και βασανισμού σε βάρος Αλβανού κρατούμενου.

Κατασχέθηκε ο ρουχισμός που φορούσε ο κρατούμενος, ενώ επιπλέον εξετάσθηκε από Ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα είχε υποστεί από τους αστυνομικούς.

Οι δράστες αστυνομικοί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA