Έγκλημα στα Τέμπη: Σε ΑΧΕΠΑ και Νοσοκομείο Λάρισας παραμένουν 12 τραυματίες, φοιτήτρια έχασε το ένα της μάτι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έγκλημα στα Τέμπη: Σε ΑΧΕΠΑ και Νοσοκομείο Λάρισας παραμένουν 12 τραυματίες, φοιτήτρια έχασε το ένα της μάτι

Με βαριά τραύματα αλλά και εγκαύματα εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και στο Νοσοκομείο Λάρισας οι τελευταίοι τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών μέχρι σήμερα 13 Μαρτίου 2023...

Συνολικά νοσηλεύονται 12 άτομα εκ των οποίων τα 5 στις ΜΕΘ.

Την πιο δύσκολη μάχη δίνει ο 20χρονος φοιτητής από το Βόλο που έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο 20χρονος φοιτητής, όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).

Παράλληλα, σοβαρή κρίνεται η κατάσταση δύο ακόμα τραυματιών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις φοιτήτριες που παραμένουν για νοσηλεία, έχει υποστεί εγκαύματα και έχει χάσει ήδη το ένα της μάτι ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όρασή της από το άλλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο εξ αιτίας των σοβαρών τραυμάτων η εγκαυμάτων που υπέστησαν θα χρειαστούν μακρά περίοδο αποκατάστασης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA