Έγκλημα Τέμπη: «Σκοπός της ζωής μου να τιμωρηθούν...» - Τι λέει ο δικηγόρος που έχασε την 20χρονη κόρη του που επέβαινε στο τρένο του θανάτου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έγκλημα Τέμπη: «Σκοπός της ζωής μου να τιμωρηθούν...» - Τι λέει ο δικηγόρος που έχασε την 20χρονη κόρη του που επέβαινε στο τρένο του θανάτου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος Αντώνης Ψαρόπουλος, που έχασε την 20χρονη κόρη του Μαρία - Μάρθη Ψαροπούλου που επέβαινε στο τρένο του θανάτου στα Τέμπη, μίλησε την Παρασκευή (24-03-2023) στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο «LIVE NEWS» για την τραγωδία των Τεμπών...

Συγκλονισμένος από τον χαμό της κόρης του δηλώνει ότι εκπροσωπεί ως δικηγόρος κάποιες από τις οικογένεια των θυμάτων.

Ο άτυχος πατέρας προχώρησε στον διορισμό τεχνικών συμβούλων εκπροσωπώντας πέρα από την δική του υπόθεση και οικογένειες άλλων θυμάτων.

«Θα προτιμήσω να μην μιλήσω για την κόρη μου και την φίλη της. Θα ήθελα να μιλήσω σήμερα σαν δικηγόρος. Νομίζω πως έτσι θα μπορέσω να συνεισφέρω περισσότερο. Το να εξακριβωθούν όλα τα αίτια και οι συνθήκες που έγιναν το βλέπω σκοπός ζωής. Το οφείλω στην κόρη μου και σε αυτά τα παιδιά», είπε αρχικά.

«Είναι δικαίωμα κάθε θύματος να ορίσουν ειδικό πραγματογνώμονα αλλά δεν σημαίνει πως δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που έχουν ήδη διοριστεί. Θεωρώ πως το έργο τους είναι τεράστιο και γι‘ αυτό διόρισα άλλους για να βοηθηθούνε. Δεν θα μείνουμε μόνο στο πώς έγινε το δυστύχημα αλλά πρέπει να δικαιολογηθούν με ουσιαστικό τρόπο. Το μεγαλύτερο μέρος των επιβατών που πέθαναν ήταν από την φωτιά. Θα ήθελα μέσα από την έρευνα να διαπιστωθεί από πού προκλήθηκε και η έκτασή της», πρόσθεσε.

Επίσης, όπως τόνισε ο ίδιος κάτι που θα διερευνηθεί είναι το κατά πόσο τα υλικά που υπήρχαν μέσα στα βαγόνια τηρούσαν την ασφάλεια γιατί έχω διαπιστώσει πως γη ταχύτητα της φωτιάς ήταν πολύ μεγάλη.

Τέλος, ο άτυχος πατέρας επισήμανε πως οι δύο ανακριτές εφέτες που έχουν διοριστεί έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να αποδοθούν οι ευθύνες.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA