Η ξεφτίλα συνεχίζεται: Κανονικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο παραιτηθείς ο Κώστας Καραμανλής - Το αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η ξεφτίλα συνεχίζεται: Κανονικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο παραιτηθείς ο Κώστας Καραμανλής - Το αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να παραιτήθηκε με συγνώμες και κλάματα υπό το βάρος των ευθυνών του για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην ιστορία της χώρας που σημειώθηκε στα Τέμπτη με εκατόμβη νέων νεκρών, ωστόσο όπως μας αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές...

Λίγες μέρες μετά την παραίτηση του από Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών με συγνώμες και κλάματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών απάντησε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε:

«Ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη. Από την πλευρά της ΝΔ και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές...» 

Όσο για την ημερομηνία των εκλογών, ο Γιάννης Οικονόμου είπε ότι «το ζήτημα αυτό σε αυτή τη φάση δεν απασχολεί καθόλου τον πρωθυπουργό...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Λιάγκας για τον ανεκδιήγητο Καραμανλή: «Κόφτε τον! Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα της πολιτικής, εδώ ντρέπεται και η ντροπή....» (ΒΙΝΤΕΟ) 

Μόλις πριν μια βδομάδα: Ο παραιτηθείς Κώστας Καραμανλής έλεγε με στόμφο στη βουλή ότι «δεν παίζουν με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA