Βερύκιος για Τέμπη: «Υπουργός πήρε τηλέφωνο στην επιθεώρηση για να τοποθετηθεί ο σταθμάρχης στη Λάρισα και ο πρόεδρος της κυβέρνησης το γνωρίζει...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βερύκιος για Τέμπη: «Υπουργός πήρε τηλέφωνο στην επιθεώρηση για να τοποθετηθεί ο σταθμάρχης στη Λάρισα και ο πρόεδρος της κυβέρνησης το γνωρίζει...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση για τον διορισμό του προφυλακισμένου σταθμάρχη Λάρισας έκανε ο δημοσιογράφος του ALPHA, Δήμος Βερύκιος, ο οποίος τόνισε με βεβαιότητα στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση ότι ο 59χρονος προφυλακισμένος σταθμάρχης τοποθετήθηκε στο σταθμαρχείο της Λάρισας από Υπουργό...

«Στην επιθεώρηση έγιναν όλα, εκεί γίναν όλα, στην επιθεώρηση λοιπόν ποιος πήρε τηλέφωνο; ήταν κομματάρχης; ή Υπουργός;...» και συνέχισε με τα εξής ενδιαφέροντα:

«Υπουργός πήρε! Το ξέρω από ρεπορτάζ, πήρε Υπουργός ή το γραφείο Υπουργού. Αυτός ο Υπουργός λοιπόν αγαπητέ Πρόεδρε της κυβερνήσεως δεν πρέπει να είναι Υπουργός σου μέχρι το μεσημέρι... Το γνωρίζεις από χθες το απόγευμα εξ΄'οσων γνωρίζω από το ρεπορτάζ ότι είχες ενημέρωση και γι΄αυτό ο Γεραπετρίτης τον θέτει τώρα σε αργία... Ξετυλίγεται το κουβάρι ακριβώς, γι΄αυτό τον Επιθεωρητή τον θέτει σε αργία ο Γεραπετρίτης...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA