Ξεχειλίζει η οργή παντού - Πορεία μέχρι την Βουλή από χιλιάδες φοιτητές και μαθητές για την τραγωδία στα Τέμπη - «Το σύστημα δολοφονεί και συγκαλύπτει...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξεχειλίζει η οργή παντού - Πορεία μέχρι την Βουλή από χιλιάδες φοιτητές και μαθητές για την τραγωδία στα Τέμπη - «Το σύστημα δολοφονεί και συγκαλύπτει...» (ΦΩΤΟ)

Ξεχειλίζει η οργή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέοι και φοιτητές...

Από την Τετάρτη πλήθος κόσμου έχει βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί. Το ίδιο έγινε και την Παρασκευή (03-03-2023) όπου μαθητές και φοιτητές κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας με συνθήματα και κρατώντας πανό, μαύρα και άσπρα μπαλόνια φτάνοντας έξω από τη Βουλή.

Φωνάζοντας «Το σύστημα δολοφονεί και συγκαλύπτει...» η πορεία διαμαρτυρίας έφτασε έξω από τη Βουλή και κατέληξε στα γραφεία της «Hellenic Train» στη Λεωφόρο Συγγρού. Έξω από τα γραφεία της εταιρείας οι διαδηλωτές έγραψαν με κόκκινη μπογιά τη λέξη «δολοφόνοι» και άνοιξαν μαύρο πανό στη μνήμη των νεκρών.

Η ανακοίνωση των φοιτητών:

«Η μεγάλη κινητοποίηση αφορά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη που στοίχησε τη ζωή σε δεκάδες νέους ανθρώπους και φοιτητές. Στις αποφάσεις και τα ψηφίσματα μεταξύ άλλων αναφέρονται οι τεράστιες διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και της εταιρίας αλλά και τη τεράστια οργή όλων των φοιτητών της χώρας που ξεχειλίζει και εκφράζεται μέσα από τις αγωνιστικές αυτές κινητοποιήσεις. Παράλληλα αναφέρονται και τα παρακάτω συνθήματα για την κινητοποίηση ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!- Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί...»

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA