ΣΥΡΙΖΑ για Επιτροπή που θα ερευνήσει το δυστύχημα: «Η κυβέρνηση έβαλε δικούς της για να βγάλουν βολικό προεκλογικό πόρισμα για τα Τέμπη...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ για Επιτροπή που θα ερευνήσει το δυστύχημα: «Η κυβέρνηση έβαλε δικούς της για να βγάλουν βολικό προεκλογικό πόρισμα για τα Τέμπη...»

Διαβάστε τι αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε ανακοίνωσή που απέστειλε στο EviaZoom.gr την Παρασκευή (03-03-2023) για την Τριμελή Επιτροπή που όρισε η κυβέρνηση και ο Υπουργός Υποδομών Γιώργος Γεραπετρίτης ώστε να διερευνήσει το δυστύχημα στα Τέμπη:

«Η ανακοίνωση των εκλεχτών εμπειρογνωμόνων της κυβέρνησης δεν χαίρει καμίας διακομματικής συναίνεσης και προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερκομματική επιτροπή...

Αν η κυβέρνηση ήθελε διακομματική επιτροπή θα μπορούσε να ζητήσει προτάσεις από όλα τα κόμματα.

Αυτό που επιθυμεί όμως είναι ένα βολικό προεκλογικό πόρισμα που θα επικυρώνει την ετυμηγορία που ήδη έχει βγάλει στο διάγγελμά του ο κος Μητσοτάκης: Ότι όλα είναι ένα "τραγικό ανθρώπινο λάθος" και "διαχρονικές οι ευθύνες".

Τα αίτια όμως που οδήγησαν στην τραγωδία δε θα μείνουν στο σκοτάδι. Θα διερευνηθούν όχι από τις Επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι, αλλά από τις αρμόδιες Αρχές».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA