Μετά την τραγωδία των Τεμπών βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια τα προβλήματα στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας - Τώρα ετοιμάζεται να δρομολογήσει την συντήρηση και τις επιδιορθώσεις το Υπουργείο Υποδομών (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μετά την τραγωδία των Τεμπών βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια τα προβλήματα στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας - Τώρα ετοιμάζεται να δρομολογήσει την συντήρηση και τις επιδιορθώσεις το Υπουργείο Υποδομών (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τρίτη (14-03-2023) η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αποκάλυψε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει και στις οδικές υποδομές της χώρας και κυρίως στις γέφυρες, οι οποίες είναι παρατημένες, δίχως συντήρηση και χωρίς κανείς να ξέρει πόσο ασφαλείς είναι... 

Γέφυρες παρατημένες, δίχως συντήρηση εδώ και χρόνια. Εκτός από το σιδηροδρομικό δίκτυο, φαίνεται ότι και στο οδικό δίκτυο της χώρας αναδεικνύονται προβλήματα ασφαλείας.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας...

Σε επιφυλακή τα τελευταία χρόνια βρίσκονται οι αρχές του Υπουργείου Υποδομών και της Περιφέρειας Ευβοίας, καθώς οι συνεχόμενες πυρκαγιές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν καταπονήσει την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας

Από την Αντιπεριφέρεια συχνά εντοπίζουν προβλήματα στην ασφαλή λειτουργία της συγκεκριμένης γέφυρας και ενημερώνουν το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών προκειμένου να δρομολογηθούν βελτιωτικές εργασίες και εργασίες συντήρησης.

«Ενημερώσαμε την αντίστοιχη υπηρεσία για βλάβες στο οδόστρωμα και στον φωτισμό και σε μία περίπτωση, τον Δεκέμβριο του 2021, για πρόβλημα ταλάντωσης των καλωδίων», είπε ο Γιώργος Κελαϊδίτης, ο οποίος είναι Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

Όπως τόνισε και ο ίδιος η αρμοδιότητα για τη συντήρηση και τις επιδιορθώσεις είναι του Υπουργείου Υποδομών, το οποίο, μετά την τραγωδία των Τεμπών, ετοιμάζεται να δρομολογήσει την συντήρηση και τις επιδιορθώσεις στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης (14-03-2023):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA