Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Έχετε κάνει την Ελλάδα μπανανία, μαζί με εισαγγελείς και δικαστές επιχειρείτε να επιβάλετε φίμωση, παραπέμπεται ξανά η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, συγκαλύπτετε το έγκλημα στα Τέμπη που 9 μήνες μετά βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη μπαζωμένα στα σκουπίδια...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Έχετε κάνει την Ελλάδα μπανανία, μαζί με εισαγγελείς και δικαστές επιχειρείτε να επιβάλετε φίμωση, παραπέμπεται ξανά η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, συγκαλύπτετε το έγκλημα στα Τέμπη που 9 μήνες μετά βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη μπαζωμένα στα σκουπίδια...»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη (22-11-2023)...

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ξεκινώντας ήθελα να ρωτήσω τον Υπουργό μεταφορών και υποδομών αν είναι αλήθεια η καταγγελία του κου Αγοραστού ότι έδωσε εντολή να μπαζωθεί ο χώρος του δυστυχήματος των Τεμπών. Επειδή έχει τεθεί το θέμα της εντόπισης ανθρωπίνων μελών στα συντρίμμια των τραίνων που συγκρούστηκαν στα Τέμπη, έχω εδώ όσα έχει πει η κα Αγγελική Διακομανώλη, υπεύθυνη της εταιρείας ΑΝΟΥΜΠΙΣ, που έχει ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην ανεύρεση λειψάνων.

Η κα Διακομανώλη είπε λοιπόν ότι στο σημείο είχαν σταλεί 4 σκυλιά, νεκρόσκυλα τα λένε, τα οποία εντόπισαν βιολογικό υλικό (οστά, τρίχες, ιστούς) και κάποια προσωπικά αντικείμενα. Οι λαμαρίνες είναι σε τέτοια θέση που δυσκολεύουν τα σκυλιά να περάσουν. Και όπως είπε η γυναίκα, οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν λάθος, μπορεί να πέσουν έξω, ο σκύλος ποτέ. Έχουν περάσει 9 μήνες, έχουν περάσει βροχές, καλοκαίρι κλπ… έχουν επιδράσει αρνητικά στα ευρήματα. Από τις πρώτες 2 μέρες θα είχε τελειώσει όλη η κατάσταση... Εφ’ όσον έχουν περάσει 9 μήνες και ακόμα βρίσκουμε βιολογικό υλικό, φανταστείτε την τρίτη μέρα τι θα βρίσκαμε… Τα σκυλιά αυτά μπορούν να εντοπίσουν υλικό, υπολείμματα, μέχρι και 13 χρόνια μετά!

Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα της κυβέρνησης; Ότι λειτουργείτε με χρονοκαθυστέρηση και επιχειρείτε με οποιοδήποτε τρόπο να καλύψετε τα εγκληματικά λάθη σας. Όταν όμως υπάρχει ζήτημα που αφορά νεκρούς και εσείς το καλύπτετε, τότε γίνεστε συνένοχοι και συμμέτοχοι στο έγκλημα.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κάποιοι δεν ήθελαν να αποδειχθεί το έγκλημα των Τεμπών και για ποιο λόγο έγινε. Δεν φταίει η κυβέρνηση εδώ, αλλά οι εισαγγελείς και οι δικαστές... Αυτό αποδεικνύει ότι εδώ είναι μπανανία.

Επιχειρείτε να επιβάλετε φίμωση και κονιορτοποίση των άλλων. Το πετύχατε αυτό στις εκλογές, αλλά στους άλλους. Τώρα επιχειρείτε να μολύνετε και την Ελληνική Λύση. Με παπατζήδες, παπατρέχες, παπαγιώργηδες και παπαγιάννηδες φίμωτρο δεν μπαίνει.

Ο Ουμπέρτο Έκο είχε πει ότι σήμερα μόνον οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τα τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση. Και τα sites προσθέτουμε εμείς.

Και για να παίξω λίγο με τις λέξεις που έχει χρησιμοποιήσει ο Πρωθυπουργός, θα πω ότι προ ημερών μας είπε πως η χώρα δεν θα γίνει μπανανία. Δεν χρειάζεται να γίνει κε. Πρωθυπουργέ. Την κάνατε! Απόδειξη; Ακόμα μαζεύουν γενετικό υλικό των νεκρών παιδιών μας στα Τέμπη. Εκεί που μπαζώσατε και μεταφέρατε σε χώρο σκουπιδιών μαζί με τα μπάζα τα νεκρά παιδιά μας!

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα δεν θα γίνει μπανανία. Δεν χρειάζεται να γίνει κε. Πρωθυπουργέ. Την κάνατε! Απόδειξη; Η παραπομπή της χώρας στο δικαστήριο της Ευρώπης.

Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει μπανανία η Ελλάδα, είπε ο Πρωθυπουργός. Δεν χρειάζεται κε. Πρωθυπουργέ να γίνει μπανανία. Την κάνατε! Εμείς όμως αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Θα το αποτρέψουμε...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA