Μόνο σε ένα κράτος - καραγκιόζης θα είχε συμβεί και αυτό: Αστυνομικοί ψάχνουν για γκόμενες στον Άρειο Πάγο μέσω Tik Tok - Εξοργισμένος και ο Ευαγγελάτος: «Και αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι αστυνομικοί και μας φυλάνε...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μόνο σε ένα κράτος - καραγκιόζης θα είχε συμβεί και αυτό: Αστυνομικοί ψάχνουν για γκόμενες στον Άρειο Πάγο μέσω Tik Tok - Εξοργισμένος και ο Ευαγγελάτος: «Και αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι αστυνομικοί και μας φυλάνε...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι άλλο έχουν να δουν τα ματάκια μας και τι άλλο δεν έχουμε δει σε αυτή την γελοία υπηρεσία που λέγεται Ελληνική Αστυνομία, η οποία, πλην εξαιρέσεων, έχει προσλάβει κάθε καρυδιάς καρύδι και κάνει ότι γουστάρει με την στολή του αστυνομικού σε ένα κράτος καραγκιόζης μπερντές, και σαν και αυτούς υπάρχουν πολλοί χειρότεροι που συμμετέχουν σε κυκλώματα και διαπράττουν την μία παρανομία μετά την άλλη με τις ευλογίες των κολλητών τους δικαστικών λειτουργών...

Και φαντάζεστε αυτοί οι αστυνομικοί κάνουν πλακίτσα με ερωτικά τραγούδια ψάχνοντας γκόμενες μέσα από τον Άρειο Πάγο και το επιδεικνύουν στο Tik Tok. Αντιλαμβάνεστε τι γίνεται στα αστυνομικά τμήματα και ειδικά στην επαρχία.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (07-12-2023) η εκπομπή «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA και ο πολύμπειρος ρεπόρτερ Βασίλης Λαμπρόπουλος, οργή έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που ανέβασαν δύο αστυνομικοί.

Πρωταγωνιστές του βίντεο είναι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι φρουρούν το κτίριο του Αρείου Πάγου. Από πίσω ακούγεται να παίζει το τραγούδι «Έγκλημα Καρδιάς» του Νίκου Οικονομόπουλου, με τη στιχομυθία να έχει ως εξής:

Αστυνομικός 1: Νίκο, όταν δεν μπορούν να μας βρουν στα μπουζούκια, που μπορούν να μας βρουν;

Αστυνομικός 2: Μπορούν να μας βρουν στα δικαστήρια Δευτέρα με Παρασκευή, 07:00 με 15:00.

Αστυνομικός 1: Κάντε ένα… έγκλημα καρδιάς και θα μας βρείτε.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος σχολίασε βλέποντας αυτές τις γελοιότητες: 

«Και αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι αστυνομικοί και μας φυλάνε...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA