Σε σχολική εκδρομή: Χαροπαλεύει 17χρονη μαθήτρια που έπαθε ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σε σχολική εκδρομή: Χαροπαλεύει 17χρονη μαθήτρια που έπαθε ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης νοσηλεύεται διασωληνωμένη από την Κυριακή (10-12-2023) μία 17χρονη μαθήτρια σχολείου του Περιστερίου Αττικής, η οποία βρισκόταν στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής...

Η 17χρονη φέρεται, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, να υπέστη αλλεργικό και αμέσως μετά ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλλεργική στα γαλακτοκομικά και, για άγνωστο λόγο, κατανάλωσε βούτυρο κατά τη διάρκεια του πρωινού στο ξενοδοχείο.

Άμεσα την παρέλαβε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τη συνοδεία γιατρού και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωση του Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου αναφέρεται ότι:

«Την Κυριακή 10-12-2023 διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία Ιατρού, ανήλικη 17 ετών σε καρδιακή ανακοπή (ασυστολία).

Διασωληνώθηκε και μετά από 10 λεπτά εξειδικευμένης αναζωογόνησης ανέκτησε καρδιακό ρυθμό. Η αρτηριακή πίεση υποστηρίχθηκε με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου για σταθεροποίηση και νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA