Έκαναν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι αστυνομικοί επειδή τραυματίστηκε ο 31χρονος ματατζής, έκλεισαν και την κυκλοφορία... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έκαναν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι αστυνομικοί επειδή τραυματίστηκε ο 31χρονος ματατζής, έκλεισαν και την κυκλοφορία... (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία πραγματοποίησαν την Δευτέρα (11-12-2023) αστυνομικοί στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στο Γουδί, με αφορμή τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 31 ετών συναδέλφου τους στα επεισόδια της 8ης Δεκεμβρίου 2023 και με αίτημα να μην επιβαρύνονται με τη φύλαξη των γηπέδων...

Φτάνοντας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Γιάννης Οικονόμου κατέβηκε με τη συνοδεία του και συνομίλησε με τους αστυνομικούς, ενώ για πολλή ώρα η Κατεχάκη στο ρεύμα ανόδου παρέμενε κλειστή στην κυκλοφορία λόγω των συγκεντρωμένων.

Οι αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες εργασίας τους και ζητούν να μην επιβαρύνονται με τη φύλαξη των γηπέδων, ώστε "να μην θρηνήσουν θύματα από τη βία των χούλιγκαν", όπως τονίζουν, ενώ ζητούν από την κυβέρνηση να απαιτήσει από τους συλλόγους να αναλάβουν οι ίδιοι τη φύλαξη των εγκαταστάσεών τους με σεκιούριτι.

Στη διαμαρτυρία πήγε και ο Πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του ζήτησαν να αποχωρήσει.

ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA