Ανακοίνωση της «Νέας Αριστεράς» που άνοιξε γραφεία και στην Εύβοια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ανακοίνωση της «Νέας Αριστεράς» που άνοιξε γραφεία και στην Εύβοια

Διαβάστε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr την Πέμπτη (05-01-2024) η Συντονιστική Επιτροπή Εύβοιας «Νέας Αριστεράς»:

«Μετά την ίδρυση της Κ.Ο. της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, σήμερα έχουμε το καθήκον να προχωρήσουμε στη συγκρότηση ενός πολιτικού κόμματος ανοιχτού στην κοινωνία. Σε μια κοινωνία που απογοητεύτηκε και ιδιώτευσε, μια κοινωνία που κουράστηκε και αγανάκτησε, μια κοινωνία που ενδιαφέρεται ωστόσο για το μέλλον της.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους ανθρώπους με ειλικρίνεια και σοβαρότητα, πιστεύοντας αυτό που λέμε και λέγοντας αυτό που πιστεύουμε, με εξωστρέφεια, ανανέωση και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο μέλλον, με την αριστερά να πρωταγωνιστεί στα κινήματα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Δεξιάς, όπως αυτή εκφράζεται σήμερα από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Με πείσμα, μαχητικότητα και δημιουργικότητα θέλουμε, κόντρα στη δύσκολη πραγματικότητα που ζούμε, και που περιλαμβάνει τις προκλήσεις που θέτει πια για τις ζωές μας και η κλιματική αλλαγή, να εδραιώσουμε την κοινωνική πλειοψηφία προς όφελος των πολλών.

Καλούμε κάθε Δημοκρατικό, Προοδευτικό, Αριστερό πολίτη της Εύβοιας να πυκνώσει τις γραμμές μας και να γίνει συμμέτοχος σ' αυτή την μεγάλη προσπάθεια».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA