«Μύδροι» Κούγια για την εισαγγελέα που ζήτησε την ενοχή της Πισπιρίγκου - «Η αγόρευση της ήταν ταπεινού επιστημονικού επιπέδου, δεν είχε κανένα νομικό ενδιαφέρον και δεν την κατέθεσε ούτε γραπτώς, αν δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου θα σταματήσω την δικηγορία...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Μύδροι» Κούγια για την εισαγγελέα που ζήτησε την ενοχή της Πισπιρίγκου - «Η αγόρευση της ήταν ταπεινού επιστημονικού επιπέδου, δεν είχε κανένα νομικό ενδιαφέρον και δεν την κατέθεσε ούτε γραπτώς, αν δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου θα σταματήσω την δικηγορία...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση κατά της εισαγγελέα της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου, η οποία την Πέμπτη (25-01-2024), μετά από μαραθώνια αγόρευση της, ζήτησε την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας...

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας και η απόφαση των δικαστών και των ενόρκων αναμένεται να εκδοθεί τον Φεβρουάριο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας την Παρασκευή (26-01-2024) στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Πρωινό ΣουΣου» και στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», χαρακτήρισε την εν λόγω εισαγγελέα «ταπεινού επιστημονικού περιεχομένου, επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής lifestyle», συμπληρώνοντας ότι δεν περίμενε τίποτε καλύτερο.

Η εισαγγελέας «πήρε μηδέν» στην πρότασή της στα κρίσιμα σημεία, υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε λέγοντας ότι «η εισαγγελέας δεν βασίζεται πουθενά, είναι για γέλια, 53 χρόνια στα δικαστήρια δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου στη συνέχεια σχολίασε την 9ωρη αγόρευση της εισαγγελέα λέγοντας ότι «είμαι βέβαιος ότι στο δικαστήριο κανείς δεν θα θυμάται τίποτα ούτε οι ένορκοι. Την πρότασή της δεν την κατέθεσε ούτε εγγράφως, τα είπε μόνο προφορικά. Ήταν για τα κανάλια».

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε, μάλιστα ότι εάν τελικά δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου θα σταματήσει τη δικηγορία.

«Θα πω ότι η Δικαιοσύνη πλέον στην Ελλάδα αποδίδεται μέσα από τα κανάλια και δεν θα έχω λόγο παρουσίας μου στα δικαστήρια. Εάν τελικώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αθωωθεί, θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου. Εγώ έχω δοκιμαστεί ως δικηγόρος. Η κυρία εισαγγελέας δεν έχει δοκιμαστεί.

Από την πρώτη μέρα έχω πει ότι οι συγκεκριμένοι δικαστικοί λειτουργοί της έδρας δεν ήρθαν να δικάσουν, ήρθαν να καταδικάσουν...».

Τις επόμενες μέρες η δίκη θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των δύο πλευρών και αμέσως μετά τακτικοί δικαστές και ένορκοι θα αποσυρθούν σε διάσκεψη και στη συνέχεια θα ορίσουν την ημέρα εκείνη που θα ανέβουν στην έδρα να ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Απόφαση με την οποία θα κλείσει η αυλαία η πρωτόδικης δίκης.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA