Έγκλημα Τέμπη - «Θύελλα» για την νέα αποκάλυψη για το καθεστώς και τον παρακρατικό μηχανισμό του: Έκαναν και μονταζιέρα στους διαλόγους του σταθμάρχη την μοιραία νύχτα για να ενισχυθεί το παραμύθι του Μάξιμου περί δήθεν «ανθρώπινου λάθους» - Όλα τα στοιχεία (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έγκλημα Τέμπη - «Θύελλα» για την νέα αποκάλυψη για το καθεστώς και τον παρακρατικό μηχανισμό του: Έκαναν και μονταζιέρα στους διαλόγους του σταθμάρχη την μοιραία νύχτα για να ενισχυθεί το παραμύθι του Μάξιμου περί δήθεν «ανθρώπινου λάθους» - Όλα τα στοιχεία (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ)

Η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» αποκάλυψε με αδιάσειστα στοιχεία την αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη τη νύχτα της τραγωδίας των Τεμπών από το καθεστώς που μας κυβερνά και την παρακρατική μηχανή του που έχει «πλοκάμια» και συνεργούς σε όλη την Ελλάδα... 

Ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», Περικλής Δημητρολόπουλος και το MEGA μετέδωσαν, την ίδια ημέρα, την Κυριακή (24-03-2024) το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου με τις νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα Τέμπη.

«Αλλοίωση συνομιλιών του σταθμάρχη, που «ξεριζώθηκαν» παράνομα από το σύστημα καταγραφών επικοινωνιών του ΟΣΕ, λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη», αποκαλύπτει «Το Βήμα» μέσω της ανάλυσης των συγκεκριμένων τεσσάρων λέξεων του επίμαχου διαλόγου τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Ένα μοντάζ που αναδείκνυε μόνο το ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη της Λάρισας.

Οπως προκύπτει και από νεότερα έγγραφα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., που παρουσιάζει η εφημερίδα, η υπόδειξη του σταθμάρχη για αναχώρηση τρένου προς την υποτιθέμενη «λάθος πορεία» δεν αφορούσε στην μοιραία αμαξοστοιχία, όπως παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου σε μονταρισμένο ηχητικό ντοκουμέντο, αλλά εκείνη τοπικού συρμού που κινήθηκε κανονικά.

Πού έχει γίνει μοντάζ...

«Βασίλη, φεύγω;». «Φεύγεις, φεύγεις». Ηταν μόλις λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη όταν δημοσιο- ποιήθηκαν τα ηχητικά αρχεία με τις συνομιλίες του σταθμάρχη της Λάρισας.

Οπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», ο μηχανοδηγός που απευθύνθηκε στον «Βασίλη» για να λάβει το «πράσινο φως» της αναχώρησης δεν ήταν εκείνος της μοιραίας αμαξοστοιχίας, όπως είχε υποστηριχθεί τότε, αλλά ενός τοπικού δρομολογίου.

Ποιος κρύβεται πίσω από το μοντάζ των συνομιλιών του σταθμάρχη και ποιος μπορεί να ήταν ο σκοπός της συρραφής των δύο διαφορετικών συνομιλιών πέρα από την ενίσχυση του επιχειρήματος περί ανθρώπινου λάθους.

Τα ερωτήματα μεγεθύνονται αφού στελέχη του ΟΣΕ είχαν αναφέρει ότι παρέδωσαν στην τροχαία Λάρισας τις σχετικές μαγνητοφωνήσεις τις πρώτες ώρες μετά το ατύχημα. 

Ωστόσο με βάση νέα έγγραφα διαπιστώνεται ότι αυτές δόθηκαν την ελληνική αστυνομία στις 3 Μαρτίου, δηλαδή 3 μέρες αργότερα.

Κύριο ζητούμενο είναι ποιος είχε μπει παράνομα στο σύστημα καταγραφών του ΟΣΕ τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, ποιοι πήραν τους διαλόγους του σταθμάρχη κι έκαναν συρραφή συνομιλιών, παραποιώντας τους τελικά;», είναι ένα από τα ερωτήματα που τίθενται στο αποκαλυπτικό άρθρο του δημοσιογράφου.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA