Ελληνική Λύση: «Η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι η ζωή του Έλληνα αξίζει κάτι λιγότερο από 400 ευρώ, η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει το συντομότερο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ελληνική Λύση: «Η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι η ζωή του Έλληνα αξίζει κάτι λιγότερο από 400 ευρώ, η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει το συντομότερο...»

Οι ανακοινώσεις του κόμματος Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου προς το EviaZoom.gr:

«ΜΑΤΙ: ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ετυμηγορία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ήλθε να επισφραγίσει την πολυετή, συντονισμένη συγκάλυψη ηθικών και φυσικών αυτουργών του εγκλήματος στο Μάτι.

Έπειτα από την φυγάδευση "σκοτεινών" προσώπων με άμεση εμπλοκή, κάποια εκ των οποίων αναβαθμίστηκαν και ανέλαβαν "υψηλές" θέσεις, ήλθε και η "δικαστική απαξίωση" των 104 δολοφονημένων συνανθρώπων μας.

Η Ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι η ζωή του Έλληνα, αξίζει κάτι λιγότερο από 400 €.

Μια κυβέρνηση που πανηγυρίζει επειδή δανείζεται, υποθηκεύοντας το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας, είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση.

Αντί η ΝΔ να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο ώστε να σπάσει επιτέλους η Ελλάδα τα δεσμά του χρέους και να αποτραπεί η πορεία προς την χρεοκοπία, συνεχίζει να κλαδεύει το λεφτόδεντρο. 

Ο ανίκανος πρωθυπουργός και η επικίνδυνη κυβέρνηση του, πρέπει να φύγουν το συντομότερο…»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA