Χαλκίδα - Άλλη μία επιτομή της ανεξέλεγκτης αστυνομικής αυθαιρεσίας σε πυκνοκατοικημένη περιοχή: Το ΒΙΝΤΕΟ των πιτσιρικάδων ξεσκέπασε τα ψεύδη των αστυνομικών που είχαν καταθέσει ότι έριξαν μόνο 4 πυροβολισμούς στα λάστιχα και από θαύμα δεν σκότωσαν κάποιον πολίτη - Τα πραγματικά στοιχεία και ντοκουμέντα της σοκαριστικής δολοφονικής επίθεσης κατά αυτοκινήτου που οδηγούσε άοπλος Χαλκιδέος με κοπέλα συνοδηγό που δέχθηκαν δεκάδες σφαίρες αστυνομικών δίπλα σε παιδική χαρά επειδή δεν σταμάτησαν σε σήμα τους - Έριξαν πάνω από 15 πυροβολισμούς στο βρόντο, σφαίρες καρφώθηκαν σε διάφορα σημεία και σε παρακείμενα σπίτια - Τέθηκαν απλά σε διαθεσιμότητα και αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι από την «αμαρτωλή» Εισαγγελία Πρωτοδικών, στην οποία η Εισαγγελέας έχει ερωτικό δεσμό με Ανώτατο Αξιωματικό της τοπικής Αστυνομίας - Αντίθετα συνελήφθη ο οδηγός τον οδήγησαν με διαδικασίες express στον Ανακριτή - Ούτε μια ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ... (Δείτε αναλυτικά...) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα - Άλλη μία επιτομή της ανεξέλεγκτης αστυνομικής αυθαιρεσίας σε πυκνοκατοικημένη περιοχή: Το ΒΙΝΤΕΟ των πιτσιρικάδων ξεσκέπασε τα ψεύδη των αστυνομικών που είχαν καταθέσει ότι έριξαν μόνο 4 πυροβολισμούς στα λάστιχα και από θαύμα δεν σκότωσαν κάποιον πολίτη - Τα πραγματικά στοιχεία και ντοκουμέντα της σοκαριστικής δολοφονικής επίθεσης κατά αυτοκινήτου που οδηγούσε άοπλος Χαλκιδέος με κοπέλα συνοδηγό που δέχθηκαν δεκάδες σφαίρες αστυνομικών δίπλα σε παιδική χαρά επειδή δεν σταμάτησαν σε σήμα τους - Έριξαν πάνω από 15 πυροβολισμούς στο βρόντο, σφαίρες καρφώθηκαν σε διάφορα σημεία και σε παρακείμενα σπίτια - Τέθηκαν απλά σε διαθεσιμότητα και αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι από την «αμαρτωλή» Εισαγγελία Πρωτοδικών, στην οποία η Εισαγγελέας έχει ερωτικό δεσμό με Ανώτατο Αξιωματικό της τοπικής Αστυνομίας - Αντίθετα συνελήφθη ο οδηγός τον οδήγησαν με διαδικασίες express στον Ανακριτή - Ούτε μια ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ... (Δείτε αναλυτικά...)

Δείτε τα πραγματικά γεγονότα και τα ντοκουμέντα της δολοφονικής επίθεσης - Και ενώ το Αργηγείο της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει εκδώσει ούτε αράδα όλες αυτές τις μέρες, -μάλλον προφανώς γιατί έμαθαν ότι υπήρχε ΒΙΝΤΕΟ-, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό αστυνομικές πηγές από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, διέρρεαν στα τοπικά μέσα και στα αθηναϊκά κανάλια, ότι δήθεν καταδίωκαν κακοποιούς Ρομά, ότι δήθεν οπλοφορούσαν οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, ότι δήθεν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να τους πατήσει, ότι δήθεν έριξαν 4 πυροβολισμούς στα λάστιχα του αυτοκινήτου, όλοι αυτοί οι ψευδείς ισχυρισμοί τους ωστόσο κατέρρευσαν χάρη σε ένα ΒΙΝΤΕΟ που έτυχε να τραβήξουν πιτσιρικάδες που δημοσίευσαν στο Instagram κατά την διάρκεια του περιστατικού για το οποίο «δεν είχαν γνώση οι φύλακες» και αν δεν υπήρχε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ δεν θα μαθαίναμε ποτέ την αλήθεια φίλες και φίλοι αναγνώστες, όπως σε εκατοντάδες άλλες υποθέσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας που έχουν γίνει στην Εύβοια και σε όλη τη χώρα φυσικά...

Λίγο καιρό πριν αστυνομικοί της Χαλκίδας δεν είχαν δει τις 5 μαχαιριές που έφερε η 63χρονη στην Έξω Παναγίτσα «βαπτίζοντας» τον θάνατο της σε ατύχημα και στη συνέχεια μόλις μαθεύτηκε η πραγματική αλήθεια τα έριξαν στον Ιατροδικαστή, ο οποίος ήταν αυτός που αποκάλυψε την δολοφονία! - Άλλη μία επιτομή της ανεξέλεγκτης επικίνδυνης αστυνομικής αυθαιρεσίας στη Χαλκίδα αποκαλύφθηκε τυχαία από ΒΙΝΤΕΟ πιτσιρικάδων που το ανέβασαν στο Instagram, με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ φορώντας πολιτικά και με πολιτικό όχημα να μην διστάζουν να πυροβολούν στο ψαχνό επειδή ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας 37χρονος Χαλκιδέος και μία γυναίκα συνοδηγός (άοπλοι και οι δύο), έκαναν το φοβερό λάθος να μην σταματήσουν σε σήμα τους, με τους αστυνομικούς φορώντας πολιτικά και με όχημα πολιτικό χωρίς κανένα δισταγμό να «γαζώνουν» με πάνω από 15 πυροβολισμούς στο βρόντο (σ.σ. ναι καλά διαβάζετε) δίπλα σε παιδική χαρά και σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά στη περιοχή ΔΕΛΤΑ της Νεάπολης με τις σφαίρες να καταλήγουν σε διάφορα σημεία και να καρφώνονται ακόμα και σε παρακείμενα σπίτια και το αυτοκίνητο να τρέχει να σωθεί από τον καταιγισμό των αστυνομικών πυρών.

Το χρονικό της δολοφονικής αστυνομικής αυθαιρεσίας...

Καταρχάς να σημειώσουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών μας που μόνο σε αυτούς δίνουμε λόγο ότι το ΒΙΝΤΕΟ είχε σταλεί από την πρώτη στιγμή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του EviaZoom.gr από έναν εκ των πιτσιρικάδων που το είχαν δημοσιεύσει στο Instagram και άμεσα ξεκινήσαμε να κάνουμε ρεπορτάζ για να δημοσιεύσουμε τα αληθινά γεγονότα και όχι τα σενάρια, όπως αποδείχτηκαν στη συνέχεια, που μας έλεγαν αστυνομικές πηγές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας για να πούμε απλά ότι βγάλαμε πρώτοι το ΒΙΝΤΕΟ και να βάλουμε και το λογότυπο του EviaZoom.gr πάνω στο εν λόγω ΒΙΝΤΕΟ ώστε να κοροϊδέψουμε τους αναγνώστες ότι εμείς τραβήξαμε το βίντεο και άλλες μπαρούφες. Έτσι λειτουργούμε όλα αυτά τα 12,5 χρόνια εδώ στο EviaZoom.gr εκτός και αν έχουμε άμεσα το ρεπορτάζ για το τι έχει συμβεί πραγματικά χωρίς να καλύπτουμε και να συγκαλύπτουμε τον οποιονδήποτε με οποιοδήποτε κόστος. Άλλωστε ποτέ δεν κάναμε και δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις με κανέναν, χωρίς να σημαίνει αυτό φυσικά ότι δεν δημοσιεύουμε και την αντίθετη άποψη εφόσον αυτή μας σταλεί με ονοματεπώνυμο. 

Ως προς τα αληθινά γεγονότα λοιπόν εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ρεπορτάζ αλλά με ΒΙΝΤΕΟ, ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ, που είναι αδιαμφισβήτητες αποδείξεις.

Η ώρα είναι 1:30 κατακαλόκαιρο νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης (05-06-2024) δίπλα στην παιδική χαρά στη πυκνοκατοικημένη περιοχή ΔΕΛΤΑ της Νεάπολης, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Χαλκίδας και παντού τριγύρω υπάρχουν σπίτια και πολυκατοικίες. Όπως βλέπουν άπαντες στο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσαν πιτσιρικάδες που κάθονταν εκείνη την ώρα στη παιδική χαρά, καταφθάνει με μεγάλη ταχύτητα το πολιτικό αστυνομικό όχημα από το οποίο βγαίνει αρχικά ένας αστυνομικός χωρίς να φοράει στολή, και προσπαθεί με ένα γκλοπ ή ένα άλλο αντικείμενο (σ.σ. δεν φαίνεται καλά) να επιτίθεται στο διερχόμενο αυτοκίνητο που φτάνει εκείνη τη στιγμή προσπαθώντας να το χτυπήσει και να του σπάσει τα τζάμια, στο οποίο όχημα, όπως προαναφέραμε, επέβαιναν 37χρονος Χαλκιδέος οδηγός και μία κοπέλα, και ο 37χρονοις καταφέρνει να διαφύγει. Μέσα σε δευτερόλεπτα κατεβαίνουν και άλλοι αστυνομικοί (όλοι με πολιτικά ρούχα) και αρχίσουν να πυροβολούν κατά ρυπάς προς την μεριά του αυτοκινήτου, ενώ σφαίρες από τους πυροβολισμούς καρφώνονται σε διάφορα σημεία της περιοχές και σε παρακείμενα σπίτια. Μετά οι αστυνομικοί ακούγονται να λένε "πάμε, πάμε.." και συνεχίζουν να τους κυνηγάνε.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες βγήκαν έξω να δουν τι έχει συμβεί ενώ έντονα σοκαρισμένοι είναι και οι πιτσιρικάδες που έτυχε να βρίσκονταν στη παιδική χαρά και να τραβήξουν το ΒΙΝΤΕΟ λέγοντας μεταξύ τους, όπως ακούγονται, μετά τα όσα απίστευτα αντίκρiσαν: «Μαλ@κ@ τι έκανε; Μαλ@κ@ πυροβολήσανε...»

Από κει και πέρα είναι άγνωστο αν δέχτηκαν και νέους πυροβολισμούς ο 37χρονος και η συνοδηγός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη συνέχεια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας στη Χαλκίδα όπου αρχίζουν να καταθέτουν ψευδείς ισχυρισμούς οι αστυνομικοί.

Όπως: Ότι πυροβόλησαν μόνο 4 φορές στα λάστιχα του αυτοκινήτου και ότι το όχημα πήγε να παρασύρει αστυνομικούς κάτι φυσικά που δεν φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ και δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν ήξεραν ότι όσα είχαν γίνει έξω από την παιδική χαρά είχαν καταγραφεί καρέ καρέ σε ΒΙΝΤΕΟ. Παράλληλα λίγο αργότερα το ΚΚΕ δημοσίευσε εικόνα - ντοκουμέντο με μία σφαίρα καρφωμένη σε τοίχο παρακείμενου σπιτιού σε ελάχιστη απόσταση από τα παράθυρα.

Εκεί ξετυλίχθηκε άμεσα το κουβάρι και τα πραγματικά γενονότα που έλαβαν χώρα, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δεν υπήρχε παρέμβαση για το περιστατικό ούτε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, αλλά και καμία έκδοση σχετικής ανακοίνωσης από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τα επόμενα 24ωρα έγινε γνωστό ότι τρεις, από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς που πυροβολούσαν αδιακρίτως, συνελήφθησαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Ωστόσο η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας τους άφησε άμεσα ελεύθερους και διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ενώ αντίθετα για τον 37χρονο Χαλκιδέο που κυνηγήθηκε και δέχτηκε πυροβολισμούς επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα των συγκεκριμένων αστυνομικών και ήταν άοπλος, η Εισαγγελία αποφάσισε πως πρέπει να κρατηθεί και να οδηγηθεί μάλιστα στον Ανακριτή Πρωτοδικών Χαλκίδας!

Εδώ να σημειώσουμε τα ακόλουθα, τα οποία το EviaZoom.gr έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια (δείτε ΕΔΩ ένα από αυτά τα δημοσιεύματα) μάλιστα έχουν αναφερθεί επισήμως σε Άρειο Πάγο, Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και στο Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να παρεμβαίνει κανείς και για αυτή την αθλιότητα, και πλέον τον λόγο θα έχουν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (με ξένους δικαστικούς λειτουργούς):

Γυναίκα Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας που υπηρετεί στα Δικαστήρια Χαλκίδας από το 2017, εδώ και 7,5 χρόνια δηλαδή, κινώντας τα νήματα από το προσκήνιο και το παρασκήνιο και έχει γνωριμίες με Προϊσταμένους και Ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς στον Άρειο Πάγο, και ενώ την ίδια ώρα έχει σε βάρος της σωρεία καταγγελιών για μεροληψία, στημένες δίκες κ.α., και βρίσκεται στην Έδρα σε δικαστικές υποθέσεις αστυνομικών της Χαλκίδας, η ίδια λοιπόν έχει όλα αυτά τα χρόνια ερωτικό δεσμό με Ανώτατο Αξιωματικό της τοπικής Αστυνομίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης στη ΔΟΥ Χαλκίδας κρατήθηκε μυστική από τις δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας και όλης της Εύβοιας.

Υ.Γ.: Την καλησπέρα μας σας την είπαμε κ.Μητσοτάκη, κ.Χρυσοχοϊδη και κ.Φλωρίδη; Αλήθεια είστε καλά κύριοι μετά και από αυτά που αποκαλύφθηκαν και αποκαλύπτονται;

Δείτε τώρα τις ΕΙΚΟΝΕΣ και αυτούσιο το ΒΙΝΤΕΟ των πιτσιρικάδων που δείχνουν όλα τα τα αληθινά γεγονότα που έγιναν και προαναφέραμε παραπάνω δίπλα στη παιδική χαρά και όσα σας αναφέραμε παραπάνω που έγιναν στη περιοχή ΔΕΛΤΑ της Νεάπολης, όπως και την ΕΙΚΟΝΑ από μία σφαίρα που που καρφώθηκε σε τοίχο παρακείμενου σπιτιού δίπλα στα παράθυρα της οικίας και από θαύμα γενικά δεν είχαμε κάποιο νεκρό ή νεκρή από τα πυρά των ανεξέλεγκτων πυροβολισμών των αστυνομικών:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA