Δικαστήρια Χαλκίδας Gate / Δεν προκαλεί εντύπωση...: Ούτε αυτόφωρο δεν πήγε, ελεύθερος αφέθηκε με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο 43χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Έσπασε στο ξύλο την σύζυγο του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
13 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER EXALCO
 

Δικαστήρια Χαλκίδας Gate / Δεν προκαλεί εντύπωση...: Ούτε αυτόφωρο δεν πήγε, ελεύθερος αφέθηκε με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο 43χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Έσπασε στο ξύλο την σύζυγο του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους...

Ελεύθερο «πουλί» στο άψε σβήσε ο 42χρονος αστυνομικός και για ένα τέτοιο σοβαρότατο αδίκημα, κάτι που ωστόσο δεν προκαλεί καμία εντύπωση όταν μιλάμε για Δικαστήρια Χαλκίδας, κύριε Φλωρίδη όλα καλά;

Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού, με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να πάει καν αυτόφωρο.

Πρόκειται για το συμβάν, που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, με δράστη έναν αστυνομικό από την Βόρεια Εύβοια που έδειρε την σύζυγο του μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους, όπως τόνισε η ίδια στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του.

Όπως ανέφερε στη μήνυση της, αρχικά ξεκίνησε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός, αλλά πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε άγριο ξυλοδαρμό. Η γυναίκα περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε και τον τραυματισμό της μέσα στο σπίτι τους, ενώ τα παιδιά έγιναν μάρτυρες της βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα τους.

Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να πάει καν αυτόφωρο. 

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για την προστασία των παιδιών και της οικογένειας, αλλά και για την δράση της τοπικής δικαιοσύνης και τον τοπικό θεσμό της αστυνομίας δεδομένου ότι ο δράστης υπηρετεί σε αυτόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες στο EviaZoom.gr, για ακριβώς παρόμοιο αδίκημα με ίδια καταγγελία σε βάρος, αυτή τη φορά, ενός πολίτη, οι δικαστικοί λειτουργοί της Χαλκίδας ενήργησαν εντελώς διαφορετικά, όπου όχι μόνο δεν τον άφησαν ελεύθερο, καταδικάζοντας τον στο αυτόφωρο μέσα σε λίγες ώρες, βάζοντας τον και φυλακή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA