Φάνης Σπανός για την φωτιά στην Βόρεια Εύβοια: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο στοιχείο ότι πρόκειται για εμπρησμό» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φάνης Σπανός για την φωτιά στην Βόρεια Εύβοια: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο στοιχείο ότι πρόκειται για εμπρησμό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την μεγάλη φωτιά στην Βόρεια Εύβοια, μίλησε την Δευτέρα (01-08-2016) ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός...

Οι παρουσιαστές ανέφεραν ότι υπάρχουν καταγγελίες για εμπρησμό, ωστόσο ο Φάνης Σπανός απάντησε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο στοιχείο που να οδηγεί στην πράξη του εμπρησμού.

Όπως επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης, μάχη με τις φλόγες δίνουν 50 οχήματα της Πυροσβεστικής με περισσότερους από 150 άνδρες αλλά 25 υδροφόρες. Όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης πάντως, δεν κινδυνεύουν σπίτια αυτή την ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Στην Λίμνη ο Νίκος Τόσκας - «Ευτυχώς προστατεύτηκε η κωμόπολη, δεν έχει ελεγχθεί απόλυτα η κατάσταση» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Λίμνη: «Άφησαν νηστικούς τους πυροσβέστες και τους έβαλαν να κοιμηθούν σε ξαπλώστρες» - Δείτε τι καταγγέλει ο Βασίλης Δεμερτζής

Λίμνη: Ο αέρας στέλνει τις φλόγες στα καμμένα – Καλύτερη η εικόνα!

 
Βόρεια Εύβοια: Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Λίμνη - Τεράστια καταστροφή - Η πύρινη λαίλαπα απειλεί το λύκειο του χωριού - Στάχτη πάνω από 20.000 στρέμματα δάσους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βόρεια Εύβοια: Εκκενώθηκε ο οικισμός Κατούνια - Κάηκαν ξενοδοχειακή μονάδα, εξοχική κατοικία, ταβέρνα και αποθήκες (ΒΙΝΤΕΟ) 

Φωτιά στην Βόρεια Εύβοια: Οι πυκνοί καπνοί κάλυψαν και την Αθήνα! (ΦΩΤΟ)
 
Βόρεια Εύβοια: «Κόλαση» φωτιάς στη Φαράκλα! Οι φλόγες έφτασαν στη Λίμνη - Εκκενώθηκε ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA