Παραδικαστικό Κύκλωμα: Αρκετά ψηλά η Χαλκίδα στα αποτελέσματα της Google (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παραδικαστικό Κύκλωμα: Αρκετά ψηλά η Χαλκίδα στα αποτελέσματα της Google (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε υψηλή θέση κατατάσσεται η Χαλκίδα στα αποτελέσματα της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης της Google, όταν κάποιος πληκτρολογεί τη λέξη «Παραδικαστικό Κύκλωμα» ή το αντίστροφο «Κύκλωμα Παραδικαστικό»...

Αυτό συμβαίνει γιατί εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου αναζήτησαν τη λέξη «Παραδικαστικό Κύκλωμα Χαλκίδα».

Επίσης, αν κάποιος πληκτρολογήσει τη λέξη «Παραδικαστικό Κύκλωμα Χ», εμφανίζεται μόνο το αποτέλεσμα «Παραδικαστικό Κύκλωμα Χαλκίδα» και όχι κάποια άλλη πόλη, π.χ η Χίος, η Χαλκιδική κ.λ.π.


Πολάκης: «Μεγάλο μέρος των δικαστών είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα»

Μιλώντας σε εκδήλωση στο πρόσφατο παρελθόν ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στο Δικαστικό Σώμα, λέγοντας ότι απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων.


«Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι μέσα σε αυτή, γιατί μεγάλη μερίδα των δικαστών είναι για να το πω ευγενικά εξαρτώμενοι ή για να το πω κανονικά στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος», είπε χαρακτηριστικά. 

ΒΙΝΤΕΟ

Έκανε συναυλία και ο Κραουνάκης στην Αυλίδα - Ούτε συζήτηση για μάσκες και τήρηση αποστάσεων (ΦΩΤΟ)

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μαζί με άλλους μουσικούς πραγματοποίησαν συναυλία το βράδυ του Σαββάτου (01-08-2020) στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος...

Βίντεο - Ρεπορτάζ