Η παράταξη «Νέοι Ορίζοντες» απαντά στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου: «Δίνετε χιλιάδες ευρώ σε δικηγορικά γραφεία για να καταδιώκουν δικαστικά τον Δημήτρη Θωμά» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
 

Η παράταξη «Νέοι Ορίζοντες» απαντά στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου: «Δίνετε χιλιάδες ευρώ σε δικηγορικά γραφεία για να καταδιώκουν δικαστικά τον Δημήτρη Θωμά»

Διαβάστε την απαντητική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Νέοι Ορίζοντες» σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου (δείτε ΕΔΩ) για τις κακουργηματικές κατηγορίες, περί απιστίας κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή, που αντιμετωπίζει ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς έπειτα και από την επιβολή περιοριστικών όρων στον ίδιο (3.000 ευρώ εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα)...

H παράταξη «Νέοι Ορίζοντες» τονίζει τα εξής για τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου:

«Σεβαστείτε επιτέλους τη Δικαιοσύνη!

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου αναφορικά με την δικαστική υπόθεση του Δ. Θωμά, αιρετών της παράταξής του, αλλά και υπαλλήλων του Δήμου, που με τόση μανία και χωρίς να φείδεται Δημοτικών πόρων καταδιώκει η σημερινή Δημοτική αρχή, οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα θέλαμε να συστήσουμε ψυχραιμία και αναμονή των πορισμάτων της Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και της οποίας τις αποφάσεις θα σεβαστούμε στο ακέραιο.

Τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν κάθε δικαίωμα να καλύπτουν την υπόθεση με τον τρόπο που επιθυμούν, στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Ουδέποτε υπήρξε για τέτοιου είδους θέματα, διοχέτευση ή προτροπή για δημοσιεύματα από τους Νέους Ορίζοντες προς κανένα μέσο, κάτι το οποίο άλλοι συνηθίζουν να πράττουν.

Αναφορικά με την Δημοτική Αρχή Κύμης - Αλιβερίου, η οποία, εδώ και τέσσερα (4) χρόνια, έχει αναλωθεί σε μια πρωτοφανή για τα Ελληνικά χρονικά προσπάθεια ποινικοποίησης της προηγούμενης Δημοτικής μας θητείας, έχουμε να της συστήσουμε να αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και ν' ασχοληθεί, έστω και στο τέλος της θητείας της, με τα τεράστια προβλήματα του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, τα οποία αγνοεί προκλητικά, βυθιζόμενη σε μια μακρά απραξία.

Είναι γεγονός ότι μερικοί εκ των πολιτικών στην Χώρα μας όταν στερούνται πολιτικών επιχειρημάτων και έργου, τότε καταφεύγουν στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, κάτι που η σημερινή Δημοτική Αρχή πράττει σε υπέρτατο βαθμό.

Αντί να διαθέτουν τους πόρους του Δήμου για την επίλυση των προβλημάτων των Δημοτών και την ικανοποίηση των υποχρεώσεών του απέναντι σε τρίτους, ξοδεύουν ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε μεγαλόσχημα Δικηγορικά γραφεία για να καταδιώκουν δικαστικά τον Δ. Θωμά και τους συνεργάτες του.

Το θετικό πάντως γεγονός για τον τόπο μας είναι ότι σύντομα ολοκληρώνεται η τραγική Δημοτική Θητεία του Θανάση Μπουραντά και των συνεργατών του. Μια θητεία καταστροφική που έφερε το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου πολλά χρόνια πίσω.

Ο Δημήτρης Θωμάς και οι συνεργάτες του, δηλώνουν πανέτοιμοι να δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά, προκειμένου να φέρουν το Δήμο ξανά στο προσκήνιο και να αντιμετωπίσουν τα τεράστια, πλέον, προβλήματα των Δημοτών.

Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου, σύντομα, θα έχει πραγματικό Δήμαρχο και όχι ένα "πολιτικό φάντασμα" όπως συμβαίνει σήμερα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα