ΠΑΚΟΕ: Η λίστα με τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες στην Εύβοια - Σε ποιες περιοχές είναι ακατάλληλο για πόσιμο το νερό! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΠΑΚΟΕ: Η λίστα με τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες στην Εύβοια - Σε ποιες περιοχές είναι ακατάλληλο για πόσιμο το νερό!

Το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) «ξαναχτυπά» και φέτος, αλλά αυτή τη φορά με πιο θετικά αποτελέσματα, ενώ όπως θα δείτε, στους ελέγχους δεν συγκαταλέγονται παραλίες της Χαλκίδας αλλά και οι Αλυκές στη Δροσιά...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ελέγχθηκαν συνολικά 52 παραλίες από Νέα Λάμψακο εως Κύμη και τα αποτελέσματα του ΠΑΚΟΕ έδειξαν ότι οι 38 είναι κατάλληλες και οι υπόλοιπες 14 ακατάλληλες.

Στη Βόρεια Εύβοια ελέγχθηκαν συνολικά 43 παραλίες και τα αποτελέσματα του ΠΑΚΟΕ έδειξαν ότι οι 29 είναι κατάλληλες και οι υπόλοιπες 14 ακατάλληλες.

Επίσης ελέγχθηκαν 28 περιοχές για το πόσιμο νερό από την Νέα Αρτάκη εως την Βόρεια Εύβοια. Τα αποτέλεσματα έδειξαν ότι τα 19 ήταν κατάλληλα δείγματα και τα 9 ακατάλληλα.

Σημειώνεται ότι το 2016 ξέσπασε «πόλεμος» με τις τότε ανακοινώσεις του ΠΑΚΟΕ για τις ακατάλληλες παραλίες της Εύβοιας (δείτε ΕΔΩ) και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ είχε ανακοινώσει ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος της Λίλιαν Ζλακώνη και του Φάνη Σπανού οι οποίοι αμφιβήτησαν δημόσια τα αποτελέσματα  (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ακολουθούν τα έγγραφα με τα φετινά αποτελέσματα του ΠΑΚΟΕ:










Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA