Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια: «Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Γνώρισα πολύ κόσμο στη φυλακή που πιθανόν να έχει αδικηθεί»! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια: «Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Γνώρισα πολύ κόσμο στη φυλακή που πιθανόν να έχει αδικηθεί»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από τον σάλο και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, η δικαιοσύνη διόρθωσε την αδικία με την 53χρονη καθαρίστρια, ωστόσο όσο κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί συνεχίζουν να εθελοτυφλούν, να μεροληπτούν και να μην τιμωρούνται, τίποτα ουσιαστικά δεν πρόκειται να αλλάξει...

Η ίδια μόλις βγήκε από τις Φυλακές της Θήβας δήλωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένη για την νέα δικαστική απόφαση, ευχαρίστησε τον κόσμο που την στήριξε αλλά και τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα, όπως και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου για την παρέμβαση της. 

«Έπαθα σοκ, δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Είπα ναι, να πληρώσω για το αδίκημα, αλλά όχι αυτή την ποινή και ευχαριστώ την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που το κοίταξε και ενδιαφέρθηκε. Η φυλακή είναι σκληρή. Πρέπει οι δικαστές να βλέπουν πιο ανθρώπινα. Γνώρισα πολλά κορίτσια μέσα, που πιθανόν να έχουν αδικηθεί. Θα ψάξω να βρω δουλειά. Δεν φοβάμαι τη δουλειά. Πλέον έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη αφού παρενέβη η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου». 

Όπως η ίδια η 53χρονη ανέφερε, τις μέρες στη φυλακή αυτό που αισθανόταν κυρίως, ήταν ότι βρισκόταν πολύ μακριά από την οικογένεια της. Της στοίχισε πολύ η φυλάκιση, δήλωσε χαρακτηριστικά, αλλά πρόσθεσε ότι έπαιρνε δύναμη από τη στήριξη του κόσμου και τις συγκρατούμενες της.

Ικανοποιημένοι με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας που αφορά στην αποφυλάκιση της 53χρονης καθαρίστριας από τον Βόλο δηλώνουν ο δικηγόρος της αλλά και η κόρη της.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος Γιώργος Σινέλης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Άρειος Πάγος θα κάνει δεκτή την αναίρεση που έχει ασκηθεί. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κατά την άποψή του «δεν υφίσταται απάτη, καθώς έχει παραγραφεί, αφού τελέσθηκε εν έτει 1997 και δεν είναι δυνατό να τελείται η απάτη διά παραλείψεως».

Όσον αφορά στο ζήτημα της πλαστογράφησης υποστήριξε ότι: «H νόθευση εγγράφου αφορούσε το πλαστό πτυχίο, δηλαδή κατηγορήθηκε ότι την 5η δημοτικού την έκανε ΣΤ' δημοτικού, αλλά παρείχε τις υπηρεσίες της. Και κατά την άποψή μου υπήρξε ισάξια αντιπαροχή στις υπηρεσίες και αυτό δεν επηρέασε την παροχή της υπηρεσίας, καθώς ήταν καθαρίστρια. Άρα δεν έπαιζε κανέναν ρόλο η 5η ή η ΣΤ' δημοτικού στην παροχή της υπηρεσίας».

Όπως είναι φυσικό η αποφυλάκιση της καθαρίστριας κυριάρχησε στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA