Εισαγγελία Διαφθοράς: Παραμένει στο «τιμόνι» για άλλα δύο χρόνια η Ελένη Τουλουπάκη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εισαγγελία Διαφθοράς: Παραμένει στο «τιμόνι» για άλλα δύο χρόνια η Ελένη Τουλουπάκη

Την απόφαση έλαβε το 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου...

Ειδικότερα από τα 11 μέλη του ΑΔΣ, τα οκτώ ψήφισαν υπερ της ανανέωσης της θητείας της κυρίας Τουλουπάκη. Έξι μέλη του ΑΔΣ ψήφισαν υπέρ της διετούς ανανέωσης της θητείας της κυρίας Τουλουπάκη και δύο τάχθηκαν υπέρ της μονοετούς ανανέωσης της θητείας της.

Οι έξι που ψήφισαν θετικά υπέρ της της ανανέωσης της θητείας της Ελένης Τουλουπάκη για δυο χρόνια, έκριναν ικανή την εισαγγελέα να συνεχίσει, συμπεριλαμβάνοντας στην κρίση τους το γεγονός ότι είχε πολύ καλή έκθεση από τον επόπτη της αρεοπαγίτη.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι η Εισαγγελέας «ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις των καθηκόντων της, ειδικότερα σε χειρισμούς σοβαρών υποθέσεων. Εργάζεται με ζήλο για τη βέλτιστη απόδοση των συνεργατών της».

Υπέρ της ανανέωσης της θητείας της Ελένης Τουλουπάκη τάχθηκαν ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Πέππας και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου. Η ολοκλήρωση της θητείας της κυρίας Τουλουπάκη ήρθε σε μία κρίσιμη χρονικά συγκυρία για την έρευνα στην υπόθεση της Novartis.

Η Ελένη Τουλουπάκη ήταν θετική στην ανανέωση της θητείας της που θα της δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA