Κύκλωμα κοκαΐνης στη Χαλκίδα: 3 μήνες φυλάκιση με αναστολή σε ιδιοκτήτη εστιατορίου που κατηγορούνταν για διακίνηση - Τι είχε δηλώσει ο δικηγόρος του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύκλωμα κοκαΐνης στη Χαλκίδα: 3 μήνες φυλάκιση με αναστολή σε ιδιοκτήτη εστιατορίου που κατηγορούνταν για διακίνηση - Τι είχε δηλώσει ο δικηγόρος του! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κατέρρευσε» τελικά το κατηγορητήριο της Ασφάλειας Χαλκίδας...

Όπως ανέφερε το EviaZoom.gr σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε ΕΔΩ) πραγματοποιήθηκε, πριν λίγες μέρες, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χαλκίδας η πρώτη πολύκροτη δίκη για το κύκλωμα κοκαϊνης στη Χαλκίδα, το οποίο είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του 2018.

Ανάμεσα στα άτομα που κατηγορήθηκαν ότι έκαναν διακίνηση κοκαϊνης στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας είναι και ένας 34χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί εστιατόριο στη περιοχή της Νεάπολης.

Ο γνωστός Ευβοιώτης είχε οδηγηθεί στον Ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους, να εμφανίζεται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, έως την διεξαγωγή της δίκης.

Η δικογραφία της Ασφάλειας Χαλκίδας, -που περιείχε συνομιλίες από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ-, έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση κοκαϊνης και ακατέργαστης κάνναβης σε Χαλκίδα, Ερέτρια, Αρτάκη, αλλά και σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Στο EviaZoom.gr είχε μιλήσει ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπάκας, ο οποίος είχε τονίσει ότι ο πελάτης του δεν έκανε διακίνηση αλλά αγόραζε ναρκωτικά για δική του χρήση.

Τελικά οι ισχυρισμοί του 34χρονου (όπως και άλλων) έπεισαν το δικαστήριο και
απαλλάχθηκε από τις κακουργηματικές κατηγορίες. Κρίθηκε ως απλός χρήστης ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με αναστολή.

Αυτό είναι και προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στην άλλη δίκη με το «βαρύ» πελατολόγιο των 55 ατόμων που θα κάτσουν στο σκαμνί με την πλημμεληματική κατηγορία της προσωπικής χρήσης ναρκωτικών.

Σημειώνεται επίσης ότι κατέπεσε η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης για όλους τους κατηγορούμενους. 

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι είχε δηλώσει ο Γιάννης Μπάκας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA