Άρειος Πάγος - Novartis: Ο μέχρι πρότινος Εισαγγελέας Εφετών Εύβοιας θα διερευνήσει τις καταγγελίες κατά Εισαγγελέων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Άρειος Πάγος - Novartis: Ο μέχρι πρότινος Εισαγγελέας Εφετών Εύβοιας θα διερευνήσει τις καταγγελίες κατά Εισαγγελέων

Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και ο μέχρι πρότινος Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, Λάμπρος Σοφουλάκης (σ.σ. φωτο κέντρο), ο οποίος πρόσφατα προήχθη σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θα διερευνήσουν τις καταγγελίες κατά Εισαγγελέων για την υπόθεση της Νovartis...

Πρόκειται για τις καταγγελίες του συναδέλφου τους Γιάννη Αγγελή περί παρεμβάσεων στην υπόθεση της Νovartis.

Οι δύο Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου θα διερευνήσουν παράλληλα και τις καταγγελίες των Εισαγγελέων Διαφθοράς σε βάρος του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, αλλά και τις μηνύσεις των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου για τους χειρισμούς των Εισαγγελέων Διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Λάμπρος Σοφουλάκης και Ευάγγελος Ζαχαρής απαλλάσσονται από κάθε άλλη υπηρεσιακή απασχόληση, προκειμένου να διεκπεραιώσουν την υπόθεση το ταχύτερο δυνατόν.

Αρχικά οι δύο ξεχωριστές δικογραφίες είχαν χρεωθεί στους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Δημήτρη Δασούλα και Βασιλική Θεοδώρου.

Καθώς, όμως, ο Δ. Δασούλας εκτελεί χρέη Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, έως ότου οριστεί από την κυβέρνηση ο διάδοχος της Ξένης Δημητρίου και η Βασιλική Θεοδώρου με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους στις 16 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει την επιθεώρηση (έργο αποκλειστικής απασχόλησης), ο Δ. Δασούλας ανέθεσε την υπόθεση στους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη. 
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA