Διακίνηση κοκαΐνης στην Εύβοια: Οι «άγνωστοι» πελάτες που δεν έχουν εντοπιστεί γιατί χρησιμοποιούσαν «πακιστανικά» τηλέφωνα ή κινητά άλλων! (ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διακίνηση κοκαΐνης στην Εύβοια: Οι «άγνωστοι» πελάτες που δεν έχουν εντοπιστεί γιατί χρησιμοποιούσαν «πακιστανικά» τηλέφωνα ή κινητά άλλων! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Νέα αποκάλυψη του EviaZoom.gr για την υπόθεση του νέου κυκλώματος κοκαΐνης σε Χαλκίδα, Ψαχνά και Βόρεια Εύβοια, αλλά και εκτός Εύβοιας, με το πελατολόγιο, -τουλάχιστον 112 ατόμων- και την σύλληψη 11 διακινητών, από τους οποίους προφυλακίστηκαν οι έξι...

Συγκεκριμένα, στις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ, βάσει των οποίων σχηματίστηκε και η «μαμούθ» δικογραφία από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χαλκίδας, έχουν καταγραφεί τηλεφωνικές συνομιλίες από άτομα που αγόραζαν την κοκαΐνη χρησιμοποιώντας ωστόσο τα αποκαλούμενα «πακιστανικά» κινητά τηλέφωνα ή τηλεφωνικούς αριθμούς τρίτων με άλλα στοιχεία, με αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα άτομα να εμφανίζοντας ως «άγνωστα» στη δικογραφία, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα τους.

Όπως είναι γνωστό άλλωστε, οι αυστηροί κανόνες που επιβλήθηκαν με την ταυτοποίηση των καρτοκινητών, με την υποχρεωτική δήλωση των στοιχείων ταυτότητας στις εταιρείες - παρόχους, έσπρωξαν τα κυκλώματα να αναζητήσουν διεξόδους για να εξασφαλίσουν κάλυψη και ανωνυμία κατά τη διάρκεια συνομιλιών που τυχόν τους ενοχοποιούν.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, οι συγκεκριμένοι πελάτες του κυκλώματος προέβησαν υποψιασμένοι σε αυτή τη μέθοδο, γνωρίζοντας ότι κινδυνεύουν λιγότερο να εντοπιστούν εφόσον οι συνομιλίες τους καταγραφούν από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ.

Χαρακτηριστικό είναι το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ που δημοσιεύει αποκλειστικά το EviaZoom.gr, το οποίο αναφέρει ορισμένες από τις περιπτώσεις «αγνώστων» πελατών του κυκλώματος που εμφανίζονται στις τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά δεν κατέστη εφικτό να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους.

Ο «Δημήτρης» που χρησιμοποιούσε τηλεφωνική σύνδεση επιχειρηματία από την Αχλαδερή του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, ο «Βαγγέλης» που χρησιμοποιούσε τηλεφωνική σύνδεση κατοίκου του Ζευγολατιού Κορινθίας, ο «Δημήτρης» από τη Νέα Λάμψακο που χρησιμοποιούσε τηλεφωνική σύνδεση γυναίκας που κατοικεί στο Καλοχώρι Παντείχι, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA