Αποκάλυψη: Ελέγχονται για νέο παραδικαστικό κύκλωμα Δικαστές, Εισαγγελείς και πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη: Ελέγχονται για νέο παραδικαστικό κύκλωμα Δικαστές, Εισαγγελείς και πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε στην πρεμιέρα της η «Δίκη στο Open» το βράδυ της Δευτέρας (23-09-2019) με αφορμή τη δίκη των 28 παραγόντων, διαιτητών και προπονητών που κατηγορούνται για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και πλημμεληματική σύσταση συμμορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα τους και οι δύο Ευβοιώτες, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Κάμπαξης...

Το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης αποκάλυψε ότι διενεργείται ποινική προκαταρκτική έρευνα για ένα νέο παραδικαστικό κύκλωμα όπου ελέγχονται ποινικά και πειθαρχικά Δικαστές, Εισαγγελείς αλλά και γυναίκα πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου για χειραγώγηση του βουλεύματος και χρηματισμό, έπειτα από ένορκες καταθέσεις και νόμιμες τηλεφωνικές υποκλοπές που έχουν σταλεί εδώ και τρία χρόνια, όπως αποκαλύφθηκε, στην Εισαγγελία Διαφθοράς, αλλά δεν έχουν διερευνηθεί έως τώρα!

Οι τρεις ένορκες καταθέσεις ελήφθησαν στα τέλη του 2018 και εμπλέκουν από την πρώην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και άλλους Δικαστικούς Λειτουργούς.

Η πρώην Αντιπρόεδρος ελέγχθηκε πειθαρχικά και για άλλη δικαστική υπόθεση με ποδοσφαιρική εμπλοκή. Μάλιστα ερευνήθηκε από αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας για παραβίαση της "αρχής αμεροληψίας".

«Χειραγωγήθηκε το βούλευμα»

Την προκαταρκτική εξέταση για την πρώην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου διενεργεί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χ. Μασταραντωνάκης.

Σύμφωνα με τις τρεις ένορκες καταθέσεις του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, άλλη Δικαστική Λειτουργός, στενή φίλη της Αντιπροέδρου είχε χαρακτηρίσει "άθλια" την βαρύτατα παραπεμπτική πρόταση Εισαγγελέα Εφετών για τους 28 κατηγορούμενους του ποδοσφαιρικού βουλεύματος.

Μάλιστα η «κυρία Αντιπρόεδρος κατέληξε στο αποτέλεσμα που επιθυμούσε η στενή της φίλη», κατέθεσε ο δικηγόρος, ο οποίος δηλώνει ότι φοβάται να δώσει περισσότερα στοιχεία και ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να κρίνουν ότι χρήζει προστασίας και να χαρακτηριστεί «μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος».
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA