Την Χαλκίδα επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης - Του έκαναν και το τραπέζι σε ψαροταβέρνα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Την Χαλκίδα επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης - Του έκαναν και το τραπέζι σε ψαροταβέρνα (ΦΩΤΟ)

Στη Χαλκίδα βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Γενικός Γραμματέας του Yπουργείου Δικαιοσύνης, Πάνος Αλεξανδρής, ο οποίος κατάγεται από τη Κύμη...

Έχοντας στο πλευρό του την συνεργάτιδα του, Παναγιώτα Πανουργιά, η οποία κατάγεται από τη Χαλκίδα, μετέβη αρχικά στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας και συνομίλησε με τον πρόεδρο, Δημήτρη Γκίκα και τα μέλη του Δ.Σ.

Όπως αναφέρει ο δικηγορικός σύλλογος, συζήτησαν για τα προβλήματα που τους απασχολούν και ο Γ.Γ. δεσμεύτηκε για την εξεύρεση λύσης σε όσα άπτονται της δικής του αρμοδιότητας. Υπ΄όψη του Γενικού Γραμματέα, τέθηκαν μεταξύ άλλων τα ζητήματα που αφορούν την κτιριακή εγκατάσταση του Εφετείου Ευβοίας, την έλλειψη δικαστικών υπαλλήλων στο Ειρηνοδικείο Ιστιαίας, τα προβλήματα στην λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου Χαλκίδας, η ακαταλληλότητα του κτιρίου όπου στεγάζεται το Ειρηνοδικείο Κύμης, η ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων του Προέδρου Εφετών και του Εισαγγελέα Εφετών του Εφετείου Ευβοίας, η ανάγκη πλήρωσης των κενών των οργανικών θέσεων των δικαστικών υπαλλήλων στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας κ.λ.π., τονίζει ο δικηγορικός σύλλογος.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας είχε συνάντηση, παρουσία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας με τους προϊσταμένους του Εφετείου και της Εισαγγελίας Εφετών, του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και την προϊσταμένη του Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας, οι οποίοι εξέθεσαν επίσης τα ζητήματα που απασχολούν τις δικαστικές υπηρεσίες.

Μετά από όλες αυτές τις συναντήσεις, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας έκανε το τραπέζι στον Γενικό Γραμματέα του Yπουργείου Δικαιοσύνης, παρουσία και της συνεργάτιδας του, στη ψαροταβέρνα «ΤΣΑΦ».

Υ.Γ.: Διαβάζοντας, τα όσα αναφέρθηκαν στον Γενικό Γραμματέα του Yπουργείου Δικαιοσύνης, γίνεται αντιληπτό ότι δεν τέθηκαν άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν την «Δικαιοσύνη» στα Δικαστήρια της Χαλκίδας και οι λόγοι φυσικά είναι επίσης αντιληπτοί...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα