Χαλκίδα: 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον 49χρονο που πέταξε την γυναίκα του στη θάλασσα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον 49χρονο που πέταξε την γυναίκα του στη θάλασσα

Την κωμικοτραγική υπόθεση είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr το 2016 (δείτε ΕΔΩ) και η δίκη έγινε στα Δικαστήρια Χαλκίδας λίγες μέρες πριν κλείσουν για τον κορονοϊό...

Μετά από 4 χρόνια σχεδόν έγινε η δίκη για τον 49χρονο -σήμερα- Χαλκιδέο που τσακώθηκε με την γυναίκα του στη παραλία της πόλης και έπειτα από άγριο καυγά την έριξε στη θάλασσα.

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr, το συμβάν έγινε τον Ιούλιο του 2016 και η αρχή έγινε με βρισιές ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον άνδρα να χειροδικεί εναντίον της, ωστόσο το φινάλε ήταν το χειρότερο από όλα. Όπως ανέφεραν και μάρτυρες που ήταν μπροστά στο σκηνικό, ο 45χρονος -τότε- άνδρας ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έχοντας πιάσει την γυναίκα του από τα μαλλιά, την πέταξε στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν απορημένοι αυτό που συνέβαινε.

Μόλις ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και η Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας εκείνος έγινε «καπνός», ενώ η 40χρονη -τότε- σύζυγος του, κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει έξω από το νερό, όπου στη συνέχεια μετέβη στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας και προέβη στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του συζύγου της.

Στο δικαστήριο, που έγινε μετά από 4 χρόνια σχεδόν, ο 49χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα, καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ απαλλάχτηκε από το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Στο δικαστήριο κατέθεσε και φίλη της 44χρονης, η οποία είπε ότι την τράβηξε από τα μαλλιά και ακολούθως την έριξε στη θάλασσα.
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA