Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση μετάθεσης του Ανακριτή Γ. Πετρόπουλου στη Χαλκίδα - Παραμένει στα Δικαστήρια Πειραιά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση μετάθεσης του Ανακριτή Γ. Πετρόπουλου στη Χαλκίδα - Παραμένει στα Δικαστήρια Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Νέα εξέλιξη για τον Δικαστή Γιάννη Πετρόπουλο, ο οποίος υπηρετεί εδώ και ένα χρόνο στα Δικαστήρια Πειραιά και τελευταία είχε αναλάβει την έρευνα, ως Ανακριτής, για το ναρκόπλοιο «Noor 1», ωστόσο εκείνος ζήτησε να μετατεθεί ξανά στα Δικαστήρια Χαλκίδας επικαλούμενος προσωπικούς λόγους...

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr πριν μία εβδομάδα (δείτε ΕΔΩ), ο Δικαστής Γιάννης Πετρόπουλος, που για αρκετά χρόνια μέχρι το 2018 υπηρετούσε στα Δικαστήρια Χαλκίδας, ζήτησε μετάθεση για να επιστρέψει ξανά στα Δικαστήρια Χαλκίδας ενώ διερευνούσε, ως Ανακριτής Πειραιά, το ναρκόπλοιο «Noor 1».

Συγκεκριμένα, κατέθεσε έγγραφο αίτημα στους ανωτέρους του για να μετατεθεί από τον Πειραιά στη Χαλκίδα για προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερε.

Το αίτημα του συζητήθηκε την Δευτέρα (29-06-2020) από το 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, το οποίο τελικά απέρριψε την αίτηση μετάθεσης στα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπως αποκάλυψε και η «Δίκη στο Open».
Έτσι ο τρίτος Ανακριτής του «Noor 1» θα παραμείνει στα Δικαστήρια Πειραιά, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2021. 

Το αν θα συνεχίσει βέβαια να διερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση αυτό δεν το ξέρουμε...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA