Η υποκρισία στο μεγαλείο της: Όταν η κολλητή του υπόδικου Μαρκόπουλου, Έλενα Βάκα μας έλεγε να μείνουμε σπίτια μας και να μην βγαίνουμε έξω... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η υποκρισία στο μεγαλείο της: Όταν η κολλητή του υπόδικου Μαρκόπουλου, Έλενα Βάκα μας έλεγε να μείνουμε σπίτια μας και να μην βγαίνουμε έξω... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέτοια υποκρισία και κοροϊδία προς τους πολίτες με τέτοιο κακοπαιγμένο θέατρο σπάνια βλέπεις...

«Μείνετε σπίτι...» ήταν το σποτ που είχε φτιάξει η κολλητή, επί πολλά χρόνια, του υπόδικου πρώην Υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου,Έλενα Βάκα προς τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων κατά τη διάρκεια της καραντίνας στις γιορτές του Πάσχα.

«Σας ζητώ να αντισταθείτε στον ωραίο καιρό και στις πανέμορφες παραλίες μας και να μείνετε σπίτι για να μην πάνε χαμένα όσα μέχρι σήμερα έχουμε κερδίσει...», έλεγε με σοβαρότητα και ζήλο η κ. Βάκα.

Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο, κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ίδια έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τα μέτρα της Κυβέρνησης και αναίρεσε αυτά που έλεγε στις γιορτές του Πάσχα, όπως και τα προεκλογικά παραμύθια που έταζε στους δημότες, και διοργάνωσε εορταστικό «τσιμπούσι», η οποία το αποκάλεσε συμβούλιο στους δύο αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο μετά από αρκετή ώρα και αφού υπήρχε συνομιλία στο ιδιωτικό κινητό του ενός αστυνομικού (βέβαια η κ. Βάκα μπορεί να το αποκαλεί όπως θέλει... μέχρι και στη Φιλανδία κατάλαβαν τι έκαναν πάνω), όπου ο ένας αστυνομικός είπε on camera ότι «περίπου 8 άτομα ήταν πάνω και μας είπαν ότι κάνουν συμβούλιο...» (δείτε ΕΔΩ), την ώρα που η Δήμαρχος τα δημοτικά συμβούλια τα κάνει με τηλεδιάσκεψη για να μην υπάρχει συνωστισμός όπως τονίζει λίγο πριν τα κάνει.

Η υποκρισία στο μεγαλείο της...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - SPOT ΤΗΣ ΒΑΚΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA