Χαλκίδα - Θεοφάνεια: «Παίζουν» ξανά με τη δημόσια υγεία! Ο Μητροπολίτης αγνοεί τα μέτρα της κυβέρνησης - Ανοίγει τις εκκλησίες και θα μπουν μέσα πιστοί | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Θεοφάνεια: «Παίζουν» ξανά με τη δημόσια υγεία! Ο Μητροπολίτης αγνοεί τα μέτρα της κυβέρνησης - Ανοίγει τις εκκλησίες και θα μπουν μέσα πιστοί

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος φαίνεται ότι θα παρανομήσει τα Θεοφάνεια και θα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα της Κυβέρνησης, όπως και άλλοι Μητροπολίτες της χώρας...

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας θα προβεί σε άνοιγμα των ναών τα Θεοφάνεια με βάση τα όσα ίσχυαν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή 25 πιστοί ανά εκκλησία και 50 στους Μητροπολιτικούς Ναούς, κάτι που έχει απαγορευτεί όμως για τα Θεοφάνεια από την Κυβέρνηση.

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου αναμένεται να λειτουργήσει ο Μητροπολίτης Χαλκίδας. Η Θεία Δοξολογία θα ξεκινήσει στις 7:00 π.μ.

Στις εκκλησίες βέβαια θα υπάρχουν αστυνομικοί για να τηρήσουν τα μέτρα της Κυβέρνησης και αναμένεται με ενδιαφέρον η αυριανή μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ακούει ο Μητροπολίτης της Χαλκίδας; Ιερώνυμος στους Μητροπολίτες: «Να τηρήσετε αυστηρά τα μέτρα...»

Στη Χαλκίδα η Υπουργός Πολιτισμού για την αναστήλωση της Αγίας Παρασκευής - Θα στοιχίσει πάνω από 4,5 εκ. ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Αγία Παρασκευή στη Χαλκίδα: Λαοθάλασσα στον εορτασμό της Πολιούχου - Συνωστισμός χωρίς κανένα μέτρο προστασίας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δολοφονία Τσακανίκα: Οι συνομιλίες με ιερέα και αστυνομικό και το περίεργο σημείο που βρέθηκε το smart του επιχειρηματία - Αλλοδαπούς δράστες «βλέπει» η Ασφάλεια Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA