Με κορονοϊό η Ανακρίτρια του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου - Κόλλησε από τον Καλογήρου - Θετικοί και άλλοι Δικαστικοί Λειτουργοί | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με κορονοϊό η Ανακρίτρια του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου - Κόλλησε από τον Καλογήρου - Θετικοί και άλλοι Δικαστικοί Λειτουργοί

Θετική διαγνώστηκε στον κορονοιό η Αρεοπαγίτης Ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της επονομαζόμενης σκευωρίας της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου... 

Η Ανακρίτρια είχε τεθεί σε προληπτική καραντίνα λόγω του ότι είχε έλθει σε επαφή με τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου (φωτο πάνω) που νοσεί από κορονοϊό εδώ και μέρες.

Την Δευτέρα (08-02-2021) η Κ. Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και για το λόγο αυτό μετέβη στο νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» και οι γιατροί μετά τις αναγκαίες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Της έδωσαν εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια, όσο ο συζύγος της και τα δύο παιδιά της. Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης θα μεταβεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Σε καραντίνα έχουν τεθεί και τα μέλη της οικογένειας της.

Ακόμη, θετικοί στον κορονοϊό ανιχνεύτηκε ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, όπως θετικός ανιχνεύτηκε και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου (Σύρος) Εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος. Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Τέλος, θετικά διαγνώστηκαν στον φονικό ιό και άλλα άτομα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA