Δικηγόρος οικογένειας Βαλυράκη: «Τρομερή η προσπάθεια κουκουλώματος από τις Αρχές της Εύβοιας» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Δικηγόρος οικογένειας Βαλυράκη: «Τρομερή η προσπάθεια κουκουλώματος από τις Αρχές της Εύβοιας»

Όπως έγραψε πριν λίγα 24ωρα το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), το αίτημα των Αθηναίων δικηγόρων της οικογένειας Βαλυράκη, να φύγει η υπόθεση από τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, έγινε δεκτό από τον Άρειο Πάγο και ενώ η υπόθεση ετοιμαζόταν να μπει στο αρχείο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας...

Την υπόθεση πλέον αναλαμβάνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ σημειώνεται ότι ήδη έχει γίνει μία μήνυση από την οικογένεια κατά του Λιμεναρχείου Ερέτριας για παράβαση καθήκοντος.

Με νέα δήλωση του στον ΣΚΑΪ, ο ένας από τους Αθηναίους δικηγόρους της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης ανέφερε τα εξής:

«Η υπόθεση είναι ακόμα στο ναδίρ. Όλοι σιγοψιθυρίζουν τα ονόματα αυτών των κυρίων που προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη εις βάρος του Σήφη Βαληράκη, βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» ανέφερε ο Μ. Φωτάκης.

Δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στο τοπικό λιμενικό τμήμα και να τους διώχνουν. Αυτή ήταν δουλειά της προανάκρισης…

«Τη στιγμή που υπάρχουν τεχνικά μέσα, κάμερες, τηλεφωνικές επικοινωνίες, και 24 μήνες δεν έχουν γίνει αυτά τα πράγματα, έχει διαταχθεί τεχνική έκθεση από το Φλεβάρη και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αυτή η τεχνική έκθεση. Ο αυτόπτης μάρτυς ο πρώτος είδε το περιστατικό, δεν το είδε ολόκληρο, κι όταν το βράδυ στην τηλεόραση άκουσε τι έγινε αμέσως τηλεφώνησε σε λιμενικό με ηχητικό μήνυμα που υπάρχει και του λέει ‘’θέλω να δώσω κατάθεση είδα πράγματα’’ του απάντησαν ότι λείπει ο λιμενάρχης, την επόμενη μέρα πηγαίνει στο λιμενικό τμήμα του λέει τι είδε και δεν του πήραν κατάθεση, μετά από παρέμβαση του συναδέλφου δικηγόρου έδωσε τελικά κατάθεση».

Τώρα, συνέχισε ο δικηγόρος, έχουμε δεύτερο μάρτυρα που είδε όλο το σκηνικό. Υπάρχει φόβος δεν ανοίγουν τα στόματα. «Υπάρχουν οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες ταυτίζονται και μιλάνε για 15 κακώσεις στο σώμα του, δε μιλάνε για προπέλα, έρχεται τώρα ο μάρτυς και καταθέτει δημόσια από πού προήλθαν αυτές οι κακώσεις… Να δούμε πότε θα κινηθεί η διαδικασία να συλληφθούν οι δράσεις. Εγώ θα περιμένω».  

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα