Βρε, καλώς τον....! Ο Χαλκιδέος Δικαστής του «Noor 1» Γιάννης Πετρόπουλος που άφησε την υπόθεση και έχει σοβαρές καταγγελίες στη πλάτη του επιστρέφει στα Δικαστήρια Χαλκίδας με τις «ευλογίες» του Αρείου Πάγου και όπως διακαώς επιθυμούσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βρε, καλώς τον....! Ο Χαλκιδέος Δικαστής του «Noor 1» Γιάννης Πετρόπουλος που άφησε την υπόθεση και έχει σοβαρές καταγγελίες στη πλάτη του επιστρέφει στα Δικαστήρια Χαλκίδας με τις «ευλογίες» του Αρείου Πάγου και όπως διακαώς επιθυμούσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι Δικαστές και Εισαγγελείς κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να ελέγχονται και να τιμωρούνται (πραγματικά) από τον Άρειο Πάγο...

Όπως ανακοινώθηκε από τον Άρειο Πάγο στις μεταθέσεις του 2021, ο «γνωστός» Χαλκιδέος Δικαστής Γιάννης Πετρόπουλος, επιστρέφει στα Δικαστήρια Χαλκίδας και συγκεκριμένα στο «αμαρτωλό» Πρωτοδικείο Χαλκίδας, όπου υπηρετούσε εκεί για πολλά χρόνια μέχρι το 2018 μαζί με τα φιλαράκια του, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου και την Δικαστή - Προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, Κωνσταντίνα Φλετούρη, οι οποίοι υπηρετούσαν στα Δικαστήρια Χαλκίδας από το 2013 μέχρι σήμερα και μετά από 8,5 χρόνια πήραν προαγωγή και μετατέθηκαν (δείτε ΕΔΩ, και ΕΔΩ τα σχετικά δημοσίευματα). Μάλιστα σε βάρος του Πετρόπουλου, κατά την διάρκεια της θητείας του στα Δικαστήρια Χαλκίδας, υπήρχαν καταγγελίες για μεροληψία και άλλα αδικήματα.

Ο Γιάννης Πετρόπουλος το 2018 μετατέθηκε οικειοθελώς από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, στα Δικαστήρια Θήβας και το 2019 προήχθη στο βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών, και μετατέθηκε ακολούθως στα Δικαστήρια του Πειραιά.

Όπως είχε γράψει και το EviaZoom.gr το 2020 (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), ο Γιάννης Πετρόπουλος είχε αναλάβει την έρευνα, ως Ανακριτής, για το ναρκόπλοιο «Noor 1», ωστόσο εκείνος είχε ζητήσει το 2020 να αφήσει την υπόθεση και να μετατεθεί ξανά στα Δικαστήρια Χαλκίδας επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο Άρειος Πάγος είχε απορρίψει τότε την αίτηση του, ωστόσο, ένα χρόνο μετά, έγινε δεκτή η νέα αίτηση του να μετατεθεί στα Δικαστήρια Χαλκίδας και επιστρέφει κοντά στην οικογένεια του, όπως είχε αιτηθεί και διακαώς επιθυμούσε, κάτι που προκαλεί αίσθηση και πολλά ερωτηματικά...

Ο Δικαστής Γιάννης Πετρόπουλος...

Το ρεπορτάζ για τον Γιάννη Πετρόπουλο και οι βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του...

Όπως είχε μεταδώσει το καλοκαίρι του 2020 η εκπομπή «Δίκη στο OPEN» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, και ο τρίτος Ανακριτής, που πήρε στα χέρια του την υπόθεση, δηλαδή ο Γιάννης Πετρόπουλος, ζήτησε μετάθεση για τη Χαλκίδα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους...

Πρόκειται για τον τρίτο Ανακριτή που διερευνούσε το ναρκόπλοιο και ζητά μετάθεση στη συνέχεια.

Παράλληλα στην εκπομπή, είχε μιλήσει ένας ανώνυμος μάρτυρας για την υπόθεση «Noor 1», ο οποίος κατήγγειλε ότι προσπάθησε να μιλήσει με τον Ανακριτή Γιάννη Πετρόπουλο που διερευνούσε την υπόθεση, ωστόσο, όπως ανέφερε:

«Προσπάθησα να μιλήσω με τον κ. Πετρόπουλο τρεις φορές και τρεις φορές με αγνόησε. Εάν ο κ. Πετρόπουλος ήθελε όντως να προχωρήσει την υπόθεση και να πάρει στοιχεία δεν θα με αγνοούσε...»

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί όλα όσα είχαν αναφερθεί στην εκπομπή για τον Γιάννη Πετρόπουλο: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Υπόθεση «Noor 1»: Μετάθεση ζήτησε και ο τρίτος (γνώριμος) Ανακριτής Γιάννης Πετρόπουλος - Θέλει να επιστρέψει στα Δικαστήρια Χαλκίδας για προσωπικούς λόγους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση μετάθεσης του Ανακριτή Γ. Πετρόπουλου στη Χαλκίδα - Παραμένει στα Δικαστήρια Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA