Δεν γίνονται αυτά! Βάκα και Αϊδίνη έδωσαν ξανά το γήπεδο της Κανήθου στην ΑΕΚ για αγώνες χάντμπολ και ενώ γίνεται (δήθεν) έρευνα για τους προηγούμενους αγώνες για διασπορά κορονοϊού από τους διαπλεκόμενους Εισαγγελέα Δ.Προκοπίου και Ταξίαρχο Α.Κουφό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δεν γίνονται αυτά! Βάκα και Αϊδίνη έδωσαν ξανά το γήπεδο της Κανήθου στην ΑΕΚ για αγώνες χάντμπολ και ενώ γίνεται (δήθεν) έρευνα για τους προηγούμενους αγώνες για διασπορά κορονοϊού από τους διαπλεκόμενους Εισαγγελέα Δ.Προκοπίου και Ταξίαρχο Α.Κουφό (ΦΩΤΟ)

Μόλις 5 μήνες έχουν περάσει από τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού, με ξεκάθαρη ευθύνη της Έλενας Βάκα, της Ελένης Αϊδίνη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, που σημειώθηκαν στο Κλειστό της Κανήθου για τον αγώνα χάντμπολ ΑΕΚ - Ίσταντς, τον οποίο καμία άλλη δημοτική αρχή της χώρας δεν θέλησε να τον διοργανώσει γιατί ήταν δεδομένο ότι δεν θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού (Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά δημοσιεύματα)...

Ακολούθως είχε ανακοινωθεί λίγες μέρες μετά από την ΕΛ.ΑΣ τα εξής:

«Σχετικά με δημοσιεύματα για περιστατικά που έλαβαν χώρα, κατά τη διάρκεια χθεσινού αγώνα χειροσφαίρισης ανδρών, σε κλειστό γυμναστήριο περιοχής της Χαλκίδας, ανακοινώνεται ότι:

- Κατόπιν ενημέρωσης της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, πρωινές ώρες σήμερα, διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, για ενδεχόμενη παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων, σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας.

- Παράλληλα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση των περιστατικών».

Μάλιστα υπήρχε μέχρι και παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη που είχε τονίσει:

«Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες».

Ποιο ήταν όμως το αποτέλεσμα της έρευνας: Δεν τιμωρήθηκε κανείς, μας δουλεύουν κανονικά...

Κανένας δεν τιμωρήθηκε και μάλιστα 5 μήνες μετά η Έλενα Βάκα και η κολλητή της, Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έδωσαν ξανά το γήπεδο της Κανήθου στην ΑΕΚ για τους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες της, ενώ με μία γελοία ανακοίνωση ο ΔΟΑΠΠΕΧ σημειώνει: «ότι την αποκλειστική ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων και εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής, την έχουν η διοργανώτρια αρχή και το Σωματείο της ΑΕΚ».

Είναι σαν να βάζεις στο σπίτι σου έναν κλέφτη και να λες αν κλέψει κάτι την ευθύνη την έχει ο ίδιος ή ο Θεός.

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει και δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η δημοτική αρχή ακόμα και για την δημόσια υγεία και πόσο μεγάλη ευθύνη έχει για την διασπορά κορονοϊού στη Χαλκίδα και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Είναι επίσης απορία άξιον πως δεν έχει επέμβει ο Άρειος Πάγος και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ (και θα χρειαστεί να κατατεθούν μηνύσεις) με αυτές τις παλινωδίες των κολλητών φίλων της Δημάρχου, Δημήτρη Προκοπίου, ο οποίος είναι Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας (σ.σ. ενώ έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες ότι θα μετατεθεί παραμένει μέχρι σήμερα στην Εισαγγελία Χαλκίδας) και του Ταξιάρχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, Απόστολου Κουφού και της παρέας του.

Διαβάστε την γελοία ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ για τους νέους αγώνες της ΑΕΚ στο Κλειστό της Κανήθου:

«Στη Χαλκίδα, οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Χάντμπολ της ΑΕΚ. Με τη Διοίκηση της ΑΕΚ συναντήθηκ η πρόεδρος του Οργανισμού, Ελένη Αϊδίνη, στο πλαίσιο του ”EHF European League Men 2021/22” και για τους πέντε (5) αγώνες που θα δώσει η ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ της ΑΕΚ, με έδρα τη Χαλκίδα και το κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης».

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

1η αγωνιστική - Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 19:45 ΑΕΚ - Grundfos Tatabanya KC

3η αγωνιστική - Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 19:45 ΑΕΚ - Eurofarm

6η αγωνιστική - Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 19:45 ΑΕΚ – Kadetten Schaffhausen

8η αγωνιστική - Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

9η αγωνιστική - Τρίτη 1 Μαρτίου 2022.

Τέλος επισημαίνουμε, ότι, την αποκλειστική ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων και εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής, την έχουν η διοργανώτρια αρχή και το Σωματείο της ΑΕΚ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Χαμός και ρεζιλίκια στο Δημαρχείο Χαλκίδας: Δικηγόρος έκανε μήνυση στη Βάκα και στους συμβούλους της για παράβαση καθήκοντος - Κρύβονταν και φυγαδεύτηκαν από τη πίσω πόρτα για να μην συλληφθούν! Έφυγε ανενόχλητη η Δήμαρχος που απειλούσε τους πάντες και δεν οδηγήθηκε ούτε στο αστυνομικό τμήμα με άνωθεν εντολές των φίλων της Ταξίαρχου Κουφού και Εισαγγελέα Προκοπίου (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Η Βάκα έκανε εορταστικό «τσιμπούσι» στο δημαρχείο - Έδιωξαν τον δημοσιογράφο του EviaZoom.gr που τους έπιασε στα «πράσα» - Κλήθηκε η αστυνομία και αφού τους άνοιξαν μετά από ώρα δήλωσαν ψευδώς ότι έκαναν «συμβούλιο» και αυτοί τους πίστεψαν και έφυγαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA