Αποφυλάκιση ψαράδων από τα Δικαστήρια Χαλκίδας: «Σκανδαλώδης η απόφαση των Δικαστών, δεν θα μείνουμε άπραγοι...», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποφυλάκιση ψαράδων από τα Δικαστήρια Χαλκίδας: «Σκανδαλώδης η απόφαση των Δικαστών, δεν θα μείνουμε άπραγοι...», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη (ΦΩΤΟ)

Την αντίδραση της οικογένειας Βαλυράκη προκάλεσε η σύντομη αποφυλάκιση των δύο ψαράδων από την Ερέτρια που κατηγορούνται για την δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη...

Όπως έγραψε από χθες το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), οι δύο ψαράδες από την Ερέτρια, που κατηγορούνται για την δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη, είχαν προφυλακιστεί μόλις ένα μήνα πριν τον Ιούνιο του 2022 με απόφαση του Ανακριτή Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα), ωστόσο ακριβώς ένα μήνα μετά οι Δικαστικοί Λειτουργοί του Πρωτοδικείου Χαλκίδας έκαναν δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για μια σκανδαλώδη απόφαση κάνει λόγο η οικογένεια Βαλυράκη. Όπως ανέφερε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης:

«Από τη μια το βούλευμα αναφέρει πως είναι σαφές ότι εκτέλεσαν την ανθρωποκτονία από κοινού με πρόθεση και από την άλλη δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης. Για εμάς αυτό είναι σκανδαλώδες. Δεν θα μείνουμε άπραγοι σε αυτή την απόφαση. Αν δηλαδή κάποιος κάνει μια φορά φόνο δεν θα ξανακάνει; Απορώ ακόμα πως ο Εισαγγελέας Εφετών Εύβοιας δεν έχει κάνει ακόμα έφεση…», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Δολοφονία Βαλυράκη στην Ερέτρια - Δικαστήρια Χαλκίδας: Μόλις έσκασε! Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι ψαράδες που προφυλακίστηκαν πριν ένα μήνα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA