Εκτάκτως στον Άρειο Πάγο ο Τσίπρας - Συνάντησε τον Ντογιάκo: «Θέλω να ελπίζω ότι οι θεσμοί λειτουργούν ακόμα...» - Παρακράτος, Παραδικαιοσύνη, Υποκλοπές χωρίς τέλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκτάκτως στον Άρειο Πάγο ο Τσίπρας - Συνάντησε τον Ντογιάκo: «Θέλω να ελπίζω ότι οι θεσμοί λειτουργούν ακόμα...» - Παρακράτος, Παραδικαιοσύνη, Υποκλοπές χωρίς τέλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακράτος, Παραδικαιοσύνη, Υποκλοπές μαστίζουν τη χώρα...

Με αφορμή και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μετέβη εκτάκτως στον Άρειο Πάγο το πρωί της Δευτέρας (05-12-2022) και συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

«Θέλω να ελπίζω και ελπίζω ότι οι θεσμοί της Δημοκρατίας λειτουργούν ακόμα σε αυτή τη χώρα...», σημείωσε εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο Αλέξης Τσίπρας.

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο:

«Εξέφρασα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τη βαθύτατη ανησυχία μου για τις εξελίξεις. Οι αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών για τη μετατροπή της ΕΥΠ σε παραθεσμικό παράκεντρο παρακολούθησης πολιτικών αρχηγών, βουλευτών, ευρωβουλευτών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, ακόμα και δικαστών, αποτελεί πληγή για την ίδια τη Δημοκρατία.

Η παρακολούθηση των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων θέτει σε διακινδύνευση την ίδια την εθνική μας ασφάλεια. Έχουμε όλοι ευθύνη να μην αφήσουμε αυτή τη βαριά σκιά να πλανάται πάνω από το πολιτικό μας σύστημα και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι αποκλειστική ευθύνη για την αναζήτηση των στοιχείων και των αποδείξεων, τη διαλεύκανση αυτής της δύσοσμης υπόθεσης, την έχει η ελληνική Δικαιοσύνη. Όλοι γνωρίζουμε που βρίσκονται τα στοιχεία και οι αποδείξεις. Εκεί όπου με βάση το νόμο υποχρεούνται να τηρούνται αρχεία των διατάξεων και των εντολών παρακολούθησης από την ΕΥΠ και βεβαίως σε αυτούς που υπέγραφαν τις διατάξεις και τις εντολές της παρακολούθησης.

Θέλω να ελπίζω και ελπίζω ότι σε αυτή τη χώρα, οι θεσμοί της Δημοκρατίας λειτουργούν ακόμα. Θέλω κλείνοντας να εκφράσω την εμπιστοσύνη μου στον θεσμό της ελληνικής Δικαιοσύνης».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA