Μαστροπεία - Βιασμοί 19χρονης: «Ες ες μπάτσoι δικαστές, ρε αλήτες, βιαστές, καθiκια...!» - Ξεχείλισε η οργή των πολιτών στη δίκη που έβγαλε «λάδι» τον Χαλκιδέο μπάτσo που την είχε αιχμαλωτίσει, την βίαζε και την εξέδιδε - Τον έβγαλαν αθώο για τον βιασμό και μετά την κατακραυγή τον καταδίκασαν σε 5,5 χρόνια φυλάκιση για σωματεμπορία αλλά με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος - Ξένοι δικαστικοί λειτουργοί εδώ και τώρα για να επανέλθει η δικαιοσύνη στη χώρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαστροπεία - Βιασμοί 19χρονης: «Ες ες μπάτσoι δικαστές, ρε αλήτες, βιαστές, καθiκια...!» - Ξεχείλισε η οργή των πολιτών στη δίκη που έβγαλε «λάδι» τον Χαλκιδέο μπάτσo που την είχε αιχμαλωτίσει, την βίαζε και την εξέδιδε - Τον έβγαλαν αθώο για τον βιασμό και μετά την κατακραυγή τον καταδίκασαν σε 5,5 χρόνια φυλάκιση για σωματεμπορία αλλά με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος - Ξένοι δικαστικοί λειτουργοί εδώ και τώρα για να επανέλθει η δικαιοσύνη στη χώρα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα σόδομα και γόμορα Δικαστικών Λειτουργών με κατηγορούμενο αστυνομικό, τον οποίον έβγαλαν «λάδι», προκαλώντας για ακόμη μία φορά ολόκληρη την κοινωνία με την πρωτοφανή ατιμωρησία των αστυνομικών και με το κράτος δικαίου να έχει καταντήσει μπανανία που αφήνει ελεύθερους τους εγκληματίες και φυλακίζει αθώους, ενώ πρέπει να είναι η μόνη χώρα στον κόσμο η Ελλάδα που αθωώνει αστυνομικούς ακόμα και για εγκλήματα που σε άλλες χώρες τιμωρούνται με θανατική ποινή - Μονόδρομος οι ξένοι Δικαστικοί Λειτουργοί για να επανέλθει η δικαιοσύνη στη χώρα...

Πρόκειται για την δίκη, που έγινε στα Δικαστήρια Αθηνών, με τον προφυλακισμένο κατηγορούμενο 41χρονο αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο που κατάγεται από την Εύβοια και συγκεκριμένα από την Χαλκίδα, όπως είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr από τις πρώτες μέρες της σύλληψης του (σ.σ. αυτή η διεφθαρμένη Εύβοια βγάζει τελικά πολλά μπουμπούκια και δεν αναφερόμαστε μόνο σε αστυνομικούς) και τους συνεργούς του για την υπόθεση της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη, την οποία βίαζε και είχε αιχμαλωτίσει ο 41χρονος αστυνομικός και την εξέδιδε μαζί με τον πατέρα της και τον σύντροφο της.

Τον 41χρονο Χαλκιδέο αστυνομικό είχε συλλάβει το 2021 μετά από επιχείρηση η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων με αδιάσειστα στοιχεία και ακολούθως ο 41χρονος είχε πάρει τον δρόμο για τις φυλακές, ωστόσο ένα χρόνο μετά περίπου έγινε η δίκη που θύμιζε παρωδία, η οποία έφερε και την οργή των πολιτών και ακολούθησαν επεισόδια στην δικαστική αίθουσα που θύμιζε εμπόλεμη ζώνη με ΜΑΤ, συγκρούσεις, χημικά, δακρυγόνα και κρότου λάμψεις. 

Την Παρασκευή (23-12-2022) ολοκληρώθηκε η δίκη, όπου αρχικά ανακοινώθηκε από τον Εισαγγελέα της Έδρας και τους Δικαστές ότι ο αστυνομικός κρίνεται αθώος, Πολίτες που ήταν στην αίθουσα έπαθαν σοκ ότι ο άνθρωπος (που είχε κατηγορηθεί) που κρατούσε αιχμάλωτη την νεαρή κοπέλα και την κακοποιούσε και την εξέδιδε στο άκουσμα της απόφασης ότι κρίθηκε αθώος, μόνο και μόνο επειδή είναι αστυνομικός, όπως τόσοι άλλοι ένστολοι που δεν έχουν τιμωρηθεί ούτε στο ελάχιστο για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Καταρχάς όπως είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr λίγες μέρες μετά την σύλληψη του, ο 41χρονος αστυνομικός κατάγεται από την Εύβοια και συγκεκριμένα από την Χαλκίδα (δείτε ΕΔΩ την -τότε- σχετική ανάρτηση του EviaZoom.gr).

Ο 41χρονος Χαλκιδέος αστυνομικός:

Μάλιστα ο ίδιος είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook μία φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο γράφοντας τα εξής:

«Γιατί απλά εκεί στην Εύβοια βγάζουμε Άντρες και όχι αντράκια... περήφανος για σένα Στρατηγέ!!!», απευθυνόμενος φυσικά στον Χαλκιδέο Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ από κάτω υπάρχουν τωρινά σχόλια που έχουν αναρτηθεί από πολίτες σε βάρος του αστυνομικού μόλις αποκαλύφθηκε η δράση του.

Σημειώνεται ότι και η δικηγόρος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη είχε κάνει λόγο και για δόλια καθυστέρηση της δίκης καθώς έληγε το 18μηνο, ενώ το 2021 όταν 19χρονη είχε πάει σε αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον 41χρονο αστυνομικό για τις φρικιαστικές πράξεις που της είχε κάνει, εκείνοι προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση, εκφοβίζοντας την 19χρονη, την οποία πήγαν να την πάνε και κατηγορούμενη, μέχρι που ανέλαβε την υπόθεση η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων που συνέλαβε τον 41χρονο αστυνομικό, μετά βέβαια και από παρέμβαση του τότε Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε φυσικά την δίκαιη οργή των συγκεντρωμένων στη δικαστική αίθουσα με αποτέλεσμα η Έδρα να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η ανάγνωση της απόφασης. Μόλις ακούστηκε η λέξη «αθώος» για τον αστυνομικό, επικράτησε ένταση στο δικαστήριο με το κοινό να φωνάζει: «ντροπή», «Ες ες μπάτσoι δικαστές», «αλήτες», «είστε όλοι βιαστές», «ΕΛ.ΑΣ Ελλήνων αστυνομικών, ρουφιάνων, δολοφόνων και βασανιστών»,   «καθίκια». Η έδρα αποχώρησε άρον άρον με την ανακοίνωση της απόφασης να διακόπτεται λόγω της έντασης.

Ακολούθησαν επεισόδια στην δικαστική αίθουσα, με τσαμπουκάδες των ΜΑΤ, που θύμιζε εμπόλεμη ζώνη με χημικά, δακρυγόνα και κρότου λάμψεις.

Τελικά αργότερα μόλις επανήλθαν οι Δικαστικοί Λειτουργοί στην Έδρα ανακοίνωσαν ότι κρίνουν ένοχο τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο για σωματεμπορία, ενδοοικογενειακή βία κατέξακολούθηση και οπλοχρησία και, ενώ αντίθετα τον αθώωσαν για τον βιασμό.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλαν στο τέλος οι Δικαστικοί Λειτουργοί! Ο αστυνομικός καταδικάστηκε σε 5,5 χρόνια φυλάκιση και το δικαστήριο υιοθέτησε την απίστευτη πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας να του χορηγηθεί τριετή αναστολή αφήνοντας τον ελεύθερο με αναστολή.

Έτσι ο 41χρονος αστυνομικός κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και ωραίος για να συνεχίσει το έργο του με τις ευλογίες των δικαστικών λειτουργών...

Αυτή είναι η δικαιοσύνη, που μας έλεγε πριν λίγες μέρες, ότι υπάρχει στην Ελλάδα o λαλίστατος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος παρεπιμπτόντως κατάγεται και αυτός από την Εύβοια, όπως και η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου!!

Ο πατέρας της 19χρονης κρίθηκε αθώος για όλες τις άλλες κατηγορίες πλην της παράνομης οπλοκατοχής. Ένοχος για σωματεμπορία κρίθηκε και ο πρώην σύντροφος της 19χρονης με την ονομασία «Ντανιέλ», ως συνεργός του αστυνομικού, ο οποίος αντίθετα με τον αστυνομικό καταδικάστηκε και για βιασμό εκτός από σωματεμπορία, σε 12 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Δείτε τα όσα έγιναν στην δικαστική αίθουσα στις ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA