Τέμπη: «Ακόμα δεν μας έχουν δώσει κανένα στοιχείο...!» 23χρονη που επέβαινε στο τρένο θανάτου δεν βρίσκεται σε καμία λίστα και ενώ έχει περάσει μία εβδομάδα μετά την φονική σύγκρουση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τέμπη: «Ακόμα δεν μας έχουν δώσει κανένα στοιχείο...!» 23χρονη που επέβαινε στο τρένο θανάτου δεν βρίσκεται σε καμία λίστα και ενώ έχει περάσει μία εβδομάδα μετά την φονική σύγκρουση (ΦΩΤΟ)

Τον δικό της γολγοθά περνά η οικογένεια της 23χρονης Εριέττας (σ.σ. την βλέπετε στη φωτογραφία), η οποία μία εβδομάδα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη εξακολουθεί να αγνοείται...

Η άτυχη κοπέλα επέβαινε στο μοιραίο τρένο, όμως προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί. 7 μέρες μετά και η οικογένεια της νεαρής κοπέλας ψάχνει ακόμα απαντήσεις. Η Εριέττα δεν βρίσκεται ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών, μα ούτε και και στις αταυτοποίητες σορούς.

Δυστυχώς το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει εξαϋλωθεί και να μην βρεθεί ποτέ...

Οι γονείς της 23χρονης από τη Βόρεια Ελλάδα βρίσκονται στη Λάρισα και αναζητούν ένα ίχνος από το παιδί τους τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σημείο της τραγωδίας. Όμως μέχρι τώρα κανείς δεν μπορεί να τους δώσει ένα στοιχείο για το παιδί τους. Οι μέρες περνούν μαρτυρικά, ενώ τα βαγόνια του μοιραίου συρμού έχουν ήδη μετακινηθεί από τον τόπο της τραγωδίας. Το άτυχο κορίτσι φέρεται να ήταν στο βαγόνι που ήταν το κυλικείο, μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό.

Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τονίζοντας τα εξής:

«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο...» δήλωσε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA