(Κύπελλο Ελλάδας) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Μοιρασιά στη Λεωφόρο, στο Φάληρο θα κριθεί η πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Κύπελλο Ελλάδας) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Μοιρασιά στη Λεωφόρο, στο Φάληρο θα κριθεί η πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (10-01-2024) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης (17-01-2024) στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε πιο πειστική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 45’ με τον Αλεξανδρόπουλο, όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε «στροφές» στο δεύτερο μέρος ισοφαρίζοντας με τον Ιωαννίδη στο 65’.

Στο 90’+1’ το σουτ του Μαντσίνι κόντραρε πάνω στον Κίνι κι ο Ιωαννίδης από θέση βολής στο όριο της μικρής περιοχής πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 90’+3’ ο Βέρμπιτς έκανε εξαιρετική κίνηση στην περιοχή και πλάσαρε ο Πασχαλάκης έδιωξε και ο Μλαντένοβιτς επιχείρησε σέντρα-σουτ την οποία απομάκρυνε προ της γραμμής του τέρματος ο Ντόη, στην τελευταία «μεγάλη» φάση του ντέρμπι.

Στο άλλο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τον Άρη (0-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια και η πρόκριση θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα στο Χαριλάου.

Διαιτητής: Γιούλιεν Βαϊνμπέργκερ (Αυστρία) 

Κίτρινες: 72’ Ιωαννίδης, 90’+4’ Βέρμπιτς - 10’ Αλεξανδρόπουλος, 86’ Ρέτσος, 88’ Καμαρά

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (60’ Βαγιαννίδης) Τσέριν, Αϊτόρ (46’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ (46’ Σπόραρ), Τζούριτσιτς (38’ λ. τρ. Μαντσίνι) Ιωαννίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγα (61’ Κίνι), Έσε, Αλεξανδρόπουλος (61’ Καμαρά), Μασούρας (73’ Γιόβετιτς), Καρβάλιο, Ρίτσαρντς (56’ Ποντένσε), Ναβάρο (73’ Φορτούνης).

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA