Άγρια δολοφονία Μάνδρα: Η έπαυλη «φρούριο» του επιχειρηματία με φυλάκιο και κάμερες - Ο Χρήστος Γιαλιάς θα δικαζόταν και σε μία εβδομάδα για φοροδιαφυγή άνω των 200.000 ευρώ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Άγρια δολοφονία Μάνδρα: Η έπαυλη «φρούριο» του επιχειρηματία με φυλάκιο και κάμερες - Ο Χρήστος Γιαλιάς θα δικαζόταν και σε μία εβδομάδα για φοροδιαφυγή άνω των 200.000 ευρώ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας επρόκειτο να δικαστεί σε λίγες μέρες ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο στη Μάνδρα το απόγευμα της Τετάρτης (07-02-2024)...

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ο επιχειρηματίας επρόκειτο να δικαστεί στις 16 Φεβρουαρίου 2024 (σ.σ. λόγω της αποχής προφανώς δεν θα γινόταν η δίκη) καθώς ήταν αντιμέτωπος με την κατηγορία της φοροδιαφυγής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με την μορφή της αποδοχής εικονικών φορολογικών στοιχείων για συναλλαγές ανύπαρκτες στο σύνολό τους, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνεται και ένας ακόμη επιχειρηματίας με τον οποίο ο Χρήστος Γιαλιάς είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εξακολουθούν να ερευνούν τη μαφιόζική δολοφονία του επιχειρηματία. Ήδη στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να ερευνήσουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του επιχειρηματία, ενώ εξετάζονται μαρτυρίες από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. 

Η έπαυλη «φρούριο» του επιχειρηματία...

Αυτό που δεσπόζει και προκαλεί εντύπωση είναι ένα φυλάκιο που υπάρχει και έχει οπτική επαφή μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. Είναι υπερυψωμένο και δομημένο ώστε να βλέπει ο φρουρός όσο πιο μακριά γίνεται, ενώ υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας, γεγονός που δείχνει ότι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε έπαιρνε αυξημένα μέτρα προστασίας.

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκτέλεση επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα: Βίντεο - ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αμάξι του

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση - Μάνδρα: Άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ 60χρονο γνωστό επιχειρηματία και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητο του - Στην ίδια περιοχή είχε δολοφονηθεί και η σύζυγος του το 2018 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA