Αποκάλυψη: Στον "αέρα" τα έργα του Δήμου Χαλκιδέων - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έγιναν χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη: Στον "αέρα" τα έργα του Δήμου Χαλκιδέων - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έγιναν χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη: Στον "αέρα" τα έργα του Δήμου Χαλκιδέων - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έγιναν χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου! (ΦΩΤΟ)
Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει εκτελέσει μια πλειάδα έργων με μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την έγκριση μελετών και όχι την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όπως ορίζει ο Νόμος - Δείτε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr, το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας...

Πρόκειται για τις εργασίες ανάπλασης με τις νησίδες που έχουν πραγματοποιηθεί έδω και ένα χρόνο περίπου, στον παραλιακό δρόμο, επί της οδού Αγγελή Γοβιού, αλλά και στη περιοχή Ταψί Βρύση, προκαλώντας σφοδρό κύμα αντιδράσεων από κατοίκους και καταστηματαρχες της πόλης, μιας και στις συγκεκριμένες νησίδες έχουν σημειωθεί δεκάδες ατυχήματα ακόμη και θανατηφόρα τροχαία, τα οποία ερευνά η Δικαιοσύνη.
Όπως αναφέρει το ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ που εστάλη στις 19-01-2016 στην Δ/νση Διοίκησης (τμήμα Διοικητικού Οικονομικού), από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, με αριθμό πρωτ.: 4826/222825/2015

"Σε συνέχεια του (α) σχετικού σας διαβιβάζουμε την αρ.243/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας με δυο φακέλους μελετών με την Γ΄ φάση ερευνητικού προγράμματος που μας έστειλε ο Δήμος Χαλκιδέων καθώς επίσης και την επιστολή του Νικόλαου Παπίγγη και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες σε ότι αφορά την έγκριση της πιο πάνω απόφασης καθότι δεν προκύπτει επιβαλλόμενη ενέργεια από την Υπηρεσία μας σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αφού η εν λόγω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφορά έγκριση μελετών και όχι έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων βάση εγκεκριμένης μελέτης εφαρμογής."

Αυτό σημαίνει πως ο Δήμος Χαλκιδέων είναι έκθετος ηθικά και νομικά, ειδικά απέναντι σε αυτούς που ήδη έχουν στραφεί εναντίον του δικαστικά για την κατασκευή αυτών των έργων και των τροχαίων που σημειώθηκαν.

Δείτε το έγγραφο:
Μετά από όλα αυτά και αφού έχει περάσει περίπου ένας χρόνος, ο Χρήστος Παγώνης αποφάσισε να συζητηθεί και να ψηφιστεί το θέμα με την έγκριση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (13-06-2016), κάτι που προκαλέσε την οργή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Θανάση Ζεμπίλη ο οποίος αποχώρησε έξαλλος μαζί με την παράταξη του από το δημοτικό συμβούλιο. 

"Δεν μπορούμε ένα χρόνο μετά να νομιμοποιήσουμε μια υφιστάμενη κατάσταση. Αυτή η απόφαση δεν έχει αναδρομική ισχύ" τόνισε ο Θ. Ζεμπίλης.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι είχε καταγγείλει στο EviaZoom.gr η Δέσποινα Αναστασιάδου για την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (26-09-2015) στη περιοχή Ταψί Βρύση στη Χαλκίδα με θύμα τον 38χρονο Βαγγέλη Καντούρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Αυτός είναι ο αδικοχαμένος 38χρονος Βαγγέλης Καντούρος που σκοτώθηκε στο Πάρκο Ελευθερίας - Την Τρίτη η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Αυτή είναι «καταραμένη» νησίδα που έκοψε το νήμα της ζωής του 38χρονου Βαγγέλη - «Είστε δολοφόνοι» φώναζαν οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: Συγκλονίζει τη Νέα Αρτάκη ο άδικος χαμός του Γιώργου Παστουρμά - Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο - Πότε θα γίνει η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ)  
 

Χαλκίδα: Χαμός στην Αγγελή Γοβιού! Έξαλλος ο Χρήστος Παγώνης κάλεσε την Τροχαία για να κόψει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ) 
 
Χαλκίδα: Σφοδρό τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού - Στο νοσοκομείο 48χρονος μοτοσυκλετιστής (ΦΩΤΟ)
 
Γνωστός αρχιτέκτονας ξεσπά: «Είναι ανεγκέφαλοι! Θα θρηνήσουμε νεκρούς και στην Αγγελή Γοβιού! Να πάρει θέση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας»
 
Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην Αγγελή Γοβιού! Η νεαρή ποδηλάτισσα έπεσε και «τσακίστηκε» στη διαχωριστική νησίδα που βλέπετε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 
Παπίγγης προς Καράβα: «Είστε πράγματι του νηπιαγωγείου εφόσον προκαλείτε!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA