Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ)

Με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η υπόθεση φεύγει από τους Εισαγγελείς της Χαλκίδας και την αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου η Εισαγγελία Διαφθοράς στην Αθήνα...

Πρόκειται για μία επιτακτική και αναμενόμενη κίνηση, καθώς για ευνόητους λόγους που γίνονται εύκολα αντιληπτοί, δεν θα ήταν λογικό να διενεργηθεί μία τόσο σημαντική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, την στιγμή που οι ίδιοι οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας ήταν αυτοί που αποφυλάκισαν τον Αριστείδη Φλώρο.

Προηγήθηκε η έφεση του Αρείου Πάγου και η μεταμεσονύχτια δικαστική απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας να ακυρωθεί η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας, με εντολή των οποίων, είχε αποφυλακιστεί πριν λίγες μέρες ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος ωστόσο επέστρεψε ξανά στις Φυλακές Χαλκίδας. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ με την ακύρωση της απόφασης).

Η μεταγωγή του Αριστείδη Φλώρου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προς τις Φυλακές Χαλκίδας...
 
Το Σάββατο (01-09-2018) δόθηκε εντολή από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, να φύγει η υπόθεση από τους Εισαγγελείς της Χαλκίδας και να την αναλάβει εξ' ολοκλήρου η Εισαγγελία Διαφθοράς στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μπορεί και η κ. Δημητρίου να εποπτεύει από κοντά την έρευνα.

Έτσι, πλέον το βάρος πέφτει στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη να διερευνήσει την ενδεχόμενη τέλεση σοβαρών αδικημάτων, όπως, «ενεργητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος», «έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ηθική αυτουργίας σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», κ.α. 

  
 
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA