Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος - Ακυρώθηκε παταγωδώς μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος - Ακυρώθηκε παταγωδώς μέσα στη νύχτα η σκανδαλώδης απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας!

Συνελήφθη και επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος...

Μετά από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας συνεδρίασε με διαδικασίες-εξπρές αργά το βράδυ της Παρασκευής (31-08-2018) και αποφάσισε να γίνει δεκτή η έφεση που είχε ασκηθεί κατά της απόφασης των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας να αποφυλακίσουν τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος ωστόσο επιστρέφει στη φυλακή.

Με το διατακτικό του νέου βουλεύματος ακυρώνεται το αρχικό βούλευμα αποφυλάκισης που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η σύλληψή του επιχειρηματία.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, Λάμπρος Σοφουλάκης διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ οπού κρατείται ο Αριστείδης Φλώρος. 

Η σύλληψη του Άρη Φλώρου επιβεβαιώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα από τη ΓΑΔΑ. 

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται: 

«Συνελήφθη από τη διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ημεδαπός 39 ετών, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με υφ’ όρον απόλυση»

Ωστόσο, η υπόθεση της αποφυλάκισης όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά μόλις άνοιξε θα έλεγε κανείς, ειδικά μετά από μία τέτοια ταχύτατη εξέλιξη που δείχνει και το μέγεθος του σκανδάλου που έκρυβε η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας η οποία και ακυρώθηκε με τον πλέον παταγώδη τρόπο.

Η παρέμβαση του Άρειου Πάγου έδειξε τον δρόμο...

Είχε προηγηθεί η εισαγγελική παραγγελία την οποία υπογράφει ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης ο οποίος ζητούσε να ασκηθεί έφεση κατά του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που αποφυλάκισε τον Φλώρo.

Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης χαρακτηρίζει «κάθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό» το επίμαχο βούλευμα και αφετέρου ζητάει από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρο Σοφουλάκη να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης κατά του βουλεύματος.

Στην παραγγελία του, ο ανώτερος Εισαγγελικός Λειτουργός ανέφερε επίσης:

«Ενόψει του ότι το ιατρικό πιστοποιητικό αναπηρίας, στο οποίο στηρίχθηκε η θετική κρίση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας ειναι προδήλως αόριστο, ασαφές και ως εκ τούτου ατεκμηρίωτο ώς προς τη συνδρομή του διαλαμβανόμενου ποσοστού αναπηρίας 70%. Και αυτό γιατι δεν προσδιορίζονται οι συγκεκριμένες παθήσεις και το σχετικό ποσοστό αναπηρίας, αλλά σημειώνεται απλώς ότι το 35% οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση».

Επιπλέον ο κ. Βουρλιώτης αναφέρει στην παραγγελία του ότι δεν αναφέρεται ο τρόπος υπολογισμού του συνολικού ποσοστού αναπηρίας, ενώ δεν φαινεται να έχει επισυναφθεί στη δικογραφία το σχετικό πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής ΚΕΠΑ που εξέδωσε την επίμαχη πιστοποίηση.

Παράλληλα στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας διαβιβάστηκε και το έγγραφο της Διοικήτριας του Ευαγγελισμού Π. Γκουλάκη-Μητσάκη, σύμφωνα με το οποίο η γνωμάτευση για τον Αρ.Φλώρο φέρει "ανυπόστατη" σφραγίδα. (δείτε ΕΔΩ το έγγραφο).



 
Δικαστήρια Χαλκίδας: Με πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

#Δικαστήρια Χαλκίδας Gate: Οργή λαού αλλά και «γλέντι» στα social media για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΦΩΤΟ)
 
Αποκάλυψη για την αποφυλάκιση Φλώρου: Με «μαϊμού» γνωμάτευση αφέθηκε ελεύθερος από τα Δικαστήρια Χαλκίδας - «Τα λαμόγια θα το πληρώσουν ακριβά», λέει ο Πολάκης (ΦΩΤΟ)

Ερώτηση Νικολόπουλου στη Βουλή: «Ποια είναι τα δικαστικά όργανα που αποφυλάκισαν τον Φλώρο και ποιοι δικηγόροι τον εκπρoσώπησαν»!
 
Σκάνδαλο Energa: Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας αποφυλάκισαν τον Αριστείδη Φλώρο - Ζήτησε το βούλευμα ο Κοντονής - «Αυτή η απόφαση δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά» λέει το Υπουργείο Δικαιοσύνης!

Εφετείο Εύβοιας: Αποχωρεί από πρόεδρος ο Χρήστος Κατσιάνης! Τι θα γίνει με τις υποθέσεις που διερευνά κατά Δικαστών και Εισαγγελέων της Χαλκίδας!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA