Στη Χαλκίδα ο Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου - Αποκλειστικές δηλώσεις στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη Χαλκίδα ο Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου - Αποκλειστικές δηλώσεις στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες το EviaZoom.gr, (δείτε ΕΔΩ) πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου 2018, το 6ο Συνέδριο Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου, παρουσία και του Προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Πέππα...

Στη Χαλκίδα ωστόσο βρέθηκε το Σάββατο (10-11-2018), για να παρακολουθήσει το συνέδριο που διεξήχθη στο «Lucy Hotel», και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η οποία μάλιστα, όπως είπε και στο EviaZoom.gr, βρισκόταν το προηγούμενο βράδυ στη Βιέννη για άλλο συνέδριο.
Στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μίλησαν αποκλειστικά ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Πέππας και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα όσα δήλωσαν:

Οι δηλώσεις του κ. Πέππα:

«Βρισκόμαστε στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας με την μεγάλη πολιτιστική παράδοση για να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο που αφορά το οικογενειακό δίκαιο όπως έχει μεταρρυθμιστεί με βάση τις σύγχρονες εξελίξεις τις οποίες επέβαλλε η πρόοδος της επιστήμης. Το συνέδριο είναι πάρα πολύ ωραία οργανωμένο, έχει μεγάλη παρουσία και θεωρώ ότι είχε μεγάλη επιτυχία».

Οι δηλώσεις της κ. Δημητρίου:

«Πρόκειται για ένα καταπληκτικό συνέδριο που δεν ήθελα να το χάσω με τίποτα και αν χτες βράδυ γύρισα από την Βιέννη, από άλλο συνέδριο, είπα θα ρθω έστω και για αυτό το κομμάτι που προφταίνω να δω. Μιλούν σημαντικοί άνθρωποι, νομίζω ότι είναι πολύ καλό για την πόλη εδώ το το ότι έχουν έρθει σημαντικά πρόσωπα στο οικογενειακό δίκαιο».
Παράλληλα το «παρών» στο Συνέδριο έδωσαν νυν και πρώην Αρεοπαγίτες όπως ο Ιωάννης Τέντες, ενώ ομιλητής μαζί με τον κ. Πέππα ήταν και ο πρώην Πρόεδρος Εφετών Εύβοιας, Χρήστος Κατσιάνης ο οποίος έχει μετατεθεί στο Εφετείο Αθηνών. Οι άλλοι δύο συνομιλητές τους ήταν ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τροκάνας και ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Νίκος Κουμουτζής.
Το «παρών» έδωσαν επίσης η Πρόεδρος Εφετών Εύβοιας, Αθανασία Φραγκάλα, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης, -ο οποίος ήταν εκείνος που συνόδευσε την κ. Δημητρίου μόλις την είδε-, δικαστικοί λειτουργοί, δικηγόροι, κ.α.
Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρξει περισσότερο - πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από το συνέδριο που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10-11-2018).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA