Απίστευτη εξέλιξη: Εισαγγελέας της Χαλκίδας έβαλε στο αρχείο την πολύκροτη υπόθεση με τον γάμο - «μαϊμού» στο Δημαρχείο Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτη εξέλιξη: Εισαγγελέας της Χαλκίδας έβαλε στο αρχείο την πολύκροτη υπόθεση με τον γάμο - «μαϊμού» στο Δημαρχείο Χαλκίδας!

Δεν «είδε» παράνομες πράξεις η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας στην πολύκροτη υπόθεση, που συντάραξε το πανελλήνιο, με τον σκηνοθετημένο γάμο στο Δημαρχείο της Χαλκίδας που φερόταν να οργάνωσε πασίγνωστος καρδιολόγος της Αθήνας το 2014 σε βάρος της σύντροφου του, επίσης γνωστής καρδιολόγου της πρωτεύουσας (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του EviaZoom.gr για την υπόθεση)...

Αίσθηση και ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που χειρίστηκε την υπόθεση, να βάλει στο αρχείο με διάταξη της τις μηνύσεις και τις καταγγελίες για τον γάμο - «μαϊμού» που, σύμφωνα με τις καταγγελίες και τις μηνύσεις, τελέστηκε στο Δημαρχείο Χαλκίδας την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την διάταξη της Εισαγγελέως με αριθμ. 71/2019, δεν βρέθηκαν ενδείξεις ενοχής σε βάρος του γιατρού.

Όπως είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr, ο συγκεκριμένος γιατρός είναι πασίγνωστος καρδιολόγος της Αθήνας, ο οποίος μάλιστα έχει διετελέσει και Διευθυντής σε δημόσια Νοσοκομεία της χώρας. Επίσης, γνωστή καρδιολόγος της Αθήνας είναι και η γυναίκα που φέρεται να «παντρεύτηκε» στο δημαρχείο, η οποία σημειώνεται πως ήταν αυτή που κατήγγειλε το αδίκημα της απάτης, τέσσερα χρόνια μετά, όταν πήγε στο Δήμο Χαλκιδέων να ζητήσει το διαζευκτήριο με αφορμή τον χωρισμό τους.

Μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια, όπως είχε καταγγελθεί, ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των «μυστικών υπηρεσιών» και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Η Εισαγγελέας δεν έβαλε στο αρχείο μόνο την μήνυση για το αδίκημα της απάτης της συντρόφου του, αλλά και την καταγγελία - επίσημη μηνυτήρια αναφορά του πρώην Αντιδημάρχου Χαλκίδας, Βασίλη Γουρνή, ο οποίος μιλώντας πριν λίγους μήνες με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, αποκάλυψε ότι είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή, ποτέ δεν τέλεσε τον συγκεκριμένο γάμο και έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του στην έγγραφη άδεια γάμου από την φερόμενη «μαϊμού» - τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, ενώ ήδη έχουν δημοσιευτεί και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την φερόμενη «μαϊμού» - τελετή και απεικονίζεται το ζευγάρι, πουθενά όμως δεν φαίνεται αυτός που τους πάντρεψε. 

Δείτε ΕΔΩ τι είχαν δηλώσει στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο Βασίλης Γουρνής και ο Μιχάλης Τσοκάνης

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ενώ αποδείχτηκε και από ειδικό γραφολόγο ότι η υπογραφή του Βασίλη Γουρνή στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστή, παρόλα αυτά και αυτή η μήνυση μπήκε στο αρχείο, καθώς δεν αποδίδονται κατηγορίες σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

«Από εσάς ακούω ότι μπήκε στο αρχείο η υπόθεση. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς επίσημα από την Εισαγγελία Χαλκίδας για το αποτέλεσμα των ερευνών τους», τόνισε στο EviaZoom.gr ο Βασίλης Γουρνής.

Δειτε ΕΔΩ την μηνυτήρια αναφορά του Βασίλη Γουρνή

Παράλληλα, όπως είχε αποκαλύψει στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ένας από τους δύο μάρτυρες του φερόμενου σκηνοθετημένου γάμου που έδωσαν το «παρών» εκείνη την ημέρα στο δημαρχείο ήταν και ένας γνωστός κοινωνικός λειτουργός από την Εύβοια, ο οποίος μάλιστα στο έγγραφο εμφανίζεται με ψεύτικο επίθετο, ωστόσο αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί στη «μαϊμού» - τελετή και είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Ωστόσο και το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διενέργησε ο Δήμος Χαλκιδέων δεν καταλογίζει ευθύνες σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν δίνει απαντήσεις ούτε για το ποιο είναι το πρόσωπο που άνοιξε το δημαρχείο για να πραγματοποιηθεί ο φερόμενος «γάμος».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του δημοσιογράφου και το έγγραφο - ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Την ίδια ώρα η φερόμενη εξαπατημένη νύφη έχει καταθέσει και αγωγή στον καρδιολόγο όπου ζητάει αποζημίωση 300.000 ευρώ - Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ
  
Πλέον ο γιατρός απαλλάχτηκε από όλες τις κατηγορίες σύμφωνα με τον συνήγορό του, Φώτη Πάλλα ο οποίος δήλωσε σε Αθηναϊκά ΜΜΕ:

«Στο αρχείο τέθηκε με διάταξη της κυρίας εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χαλκίδας η μήνυση σε βάρος του γιατρού, αναπληρωτή καθηγητή ιατρικής του ΕΚΠΑ για όσα ασύστολα ψεύδη περί διγαμίας κ.λ.π. του απέδωσε η μηνύτρια συνάδελφος του ιατρός. Στη λάσπη που εξαπολύθηκε εναντίον του με απώτερο σκοπό παράνομα περιουσιακά οφέλη, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας, τόσο εναντίον της μηνύτριας, όσο και εναντίον των ΜΜΕ τα οποία αναπαρήγαγαν την είδηση του δήθεν γάμου, δυσφημώντας τον καθηγητή χωρίς καν να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν τις καταγγελίες ερωτώντας και αυτόν».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA