Η Χαλκίδα έχει παρελθόν και μέλλον στα παραδικαστικά κυκλώματα! Οι 120 κλήσεις που «τσίμπησε» ο κοριός της ΕΥΠ στην υπόθεση Φλώρου και το «τσιμπούσι» δικαστών - δικηγόρων σε ταβέρνες της πόλης! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Χαλκίδα έχει παρελθόν και μέλλον στα παραδικαστικά κυκλώματα! Οι 120 κλήσεις που «τσίμπησε» ο κοριός της ΕΥΠ στην υπόθεση Φλώρου και το «τσιμπούσι» δικαστών - δικηγόρων σε ταβέρνες της πόλης! (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την, προ ημερών, πρωτόδικη καταδίκη με αναστολή του δικηγόρου Πέτρου Μαντούβαλου, του Δικαστή, Γιάννη Ευσταθίου και του Αρχιμανδρίτη, Ιάκωβου Γιοσάκη για υπόθεση του «Παραδικαστικού Κυκλώματος 2» που είχε διαπραχθεί σε αίθουσα του δικαστηρίου, υπενθυμίζουμε μερικά από τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr που «δείχνουν» ότι η Χαλκίδα έχει παρελθόν αλλά και μέλλον στα παραδικαστικά κυκλώματα με τεράστια «πλοκάμια» μάλιστα...

Μάλιστα ακόμη και στη πρόσφατη δίκη για την υπόθεση του «Παραδικαστικού Κυκλώματος 2» έγινε αναφορά στη πόλη της Χαλκίδας.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης, - ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που κατήγγειλε το κύκλωμα και γιαυτό είχε μπει μάλιστα και στη φυλακή-, τόνισε στη δίκη πως ο Π. Μαντούβαλος τον θεωρούσε «εργαλείο» του, συμπληρώνοντας πως ο δικηγόρος του είχε πει ότι είχαν φάει πριν μερικές ημέρες ψάρια στη Χαλκίδα με δικαστή. Στη δίκη, Πρόεδρος της Έδρας ήταν ο Δικαστής Γιάννης Ευσταθίου ο οποίος καταδικάστηκε μετά από 9 χρόνια μετά από καταγγελία του επιχειρηματία ότι ζήτησε και έλαβε 600.000 ευρώ από τον Πέτρο Μαντούβαλο, μέσω του Ιάκωβου Γιοσάκη, προκειμένου να τον αθωώσει.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο! Δικαστής τρώει με δικηγόρο σε ταβέρνα της Χαλκίδας!
 
Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και λίγους μήνες το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) η Δικαστής Αντωνία - Τόνια Ηλία όταν κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στο «Παραδικαστικό Κύκλωμα Νο 1» διέφυγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία όπου παραμένει εκεί από το 2005.
 
Μέτα από έρευνα, ψάξαμε και βρήκαμε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Χαλκίδα την περίοδο που η κ.Ηλία ήταν ακόμη Δικαστής, πριν δηλαδή ξεσπάσει το σκάνδαλο με το «Παραδικαστικό Κύκλωμα Νο 1».
H Αντωνία - Τόνια Ηλία (αριστερά) συντρώγει με τον δικηγόρο Γιάγκο Λαμπίρη (στο κέντρο) και τον συνεργάτη του Aθανάσιο Τόσκα (δεξιά) σε ταβέρνα της Χαλκίδας.
Όλα αυτά τα χρόνια κάνει ότι μπορεί να μην εκδοθεί στην Ελλάδα καθώς όπως έχει πει η ίδια: «Σε καμία περίπτωση δεν θα συναινέσω στην έκδοσή μου στην Ελλάδα, γιατί τη θεωρώ παράνομη και εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Υπάρχει σκευωρία σε βάρος μου, και θέλουν να μου φορτώσουν πολλές κατηγορίες, να με βάλουν φυλακή και εκεί να χάσω τη ζωή μου από κάποιο ανεξήγητο ατύχημα».

Μάλιστα είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους συναδέλφους της Δικαστικούς αλλά και Εισαγγελικούς Λειτουργούς της Ελλάδας. «Γνωρίζω καλά πως η σκοπιμότητα ζει και βασιλεύει στην Ελληνική Δικαιοσύνη είχε πει χαρακτηριστικά. Η Εισαγγελία κατασκεύασε στοιχεία και στην δική μου υπόθεση...», είχε πει μεταξύ άλλων.

Παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου στη Χαλκίδα - Ο κοριός της ΕΥΠ έπιασε 43χρονη Δικαστή

Σαφείς ενδείξεις για εμπλοκή μιας τουλάχιστον Δικαστικής Λειτουργού περιλαμβάνει η δικογραφία που σχημάτισε η Εισαγγελία Διαφθοράς για την παράνομη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας.

Μάλιστα αυτή η Δικαστής είναι και Πρόεδρος Πρωτοδικών σε πόλη της Στερεάς Ελλάδας.

Ο κοριός της ΕΥΠ «τσίμπησε» 120 κλήσεις τις οποίες είχε πραγματοποιήσει με επίορκο υπάλληλο του ΙΚΑ και των επιτροπών του ΚΕΠΑ, ο οποίος σε συνεργασία με δικηγόρους έκανε την «βρώμικη δουλειά».

Σε μερικές από αυτές τις συνομιλίες ο υπάλληλος των ΚΕΠΑ μιλάει στην 43χρονη Δικαστή για «τέλεια έγγραφα» που έχει στην κατοχή του και μάλιστα έκλεινε ραντεβού μαζί της για να της τα δώσει. Φέρεται μάλιστα να της είχε συστήσει και μια οικιακή βοηθό η οποία όμως είχε πρόβλημα με την έκδοση της σύνταξής της.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο διάλογος μεταξύ της Δικαστή με την οικιακή βοηθό, στην οποία της λέει, ότι το θέμα της έχει αναλάβει «ο φίλος μας» (σ.σ. ο βραχίονας του κυκλώματος παράνομων πιστοποιητικών) και ότι θα το αναλάβει μαζί με τον δικηγόρο Γ.Ρ. ο οποίος επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση).

Λίγους μήνες πριν τις (αναμενόμενες) ραγδαίες εξελίξεις το EviaZoom.gr είχε αποκαλύψει ότι η αποφυλάκιση του Φλώρου έγινε δεκτή όχι μόνο από τους Δικαστές της Χαλκίδας, αλλά με πρόταση και φαρδιά υπογραφή Εισαγγελέα που υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.
(δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)

ΥΓ: Ακόμη αναμένουμε τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του Αρείου Πάγου για τα προηγούμενα αποκαλυπτικά καταγγελτικά δημοσίευματα! Οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν κόντρα σε συμφέροντα, εκβιασμούς και παραδικαστικά κυκλώματα!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο κι όμως συνέβη! Συκοφαντεί και στοχοποιεί στο facebook ο έκθετος Εισαγγελέας Χαλκίδας Βασίλης Βασιλάκης (Παραγυιός) - Καρέ καρέ τι κοινοποίησε με το ψευδώνυμο «Vi Pagio» κατά δημοσιογράφου του EviaZoom και αντιδίκων του για την υπόθεση της 70χρονης στη Σκύρο η οποία έχει υποβάλει σε βάρος του μήνυση και αναφορά! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - «Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης...» (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη για Προκοπίου - Βασιλάκη: Χαλκιδέα τους έκανε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Στον Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης - Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του EviaZoom.gr: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Άρειος Πάγος για Εισαγγελείς και Δικαστές των δικαστηρίων της Χαλκίδας - Κλήθηκε να καταθέσει και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης!

Η αθλιότητα δεν έχει όρια: Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Χαλκίδας έδωσε εντολή να συλληφθεί δημοσιογράφος του EviaZoom.gr για μία τροχονομική παράβαση του 2010 που είχε παραγραφεί!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA