Αποκάλυψη για Προκοπίου - Βασιλάκη: Χαλκιδέα τους έκανε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία! (ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη για Προκοπίου - Βασιλάκη: Χαλκιδέα τους έκανε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Μηνυτήρια αναφορά κατά των Εισαγγελέων του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου και Βασίλη Βασιλάκη - Παραγυιού, αλλά και ακόμη 4 Δικαστικών Λειτουργών, έχει υποβάλει η κάτοικος της Χαλκίδας, ονόματι, Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, η μήνυση έχει κατατεθεί από το 2015 στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία, που αφορά υπόθεση κακουργηματικής απάτης.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο έγγραφο, η μηνυτήρια αναφορά, -για την οποία σχηματίστηκε ποινική δικογραφία στις 24 Ιουλίου 2017 με αριθμό πρωτοκόλλου: Σ2015/842-, παραπέμφθηκε στο Πρωτοδικείο Θήβας με απόφαση του, -τότε-Προέδρου Εφετών, Κων/νου Γκανιάτσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:
Για την εξέλιξη της υπόθεσης δεν έχει υπάρξει νεότερη ενημέρωση, πλην όμως και με αφορμή τις προηγούμενες - πρόσφατες καταγγελίες και μηνύσεις που έχει δημοσιεύσει το EviaZoom.gr κατά του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου, του Εισαγγελέα (Αντεισαγγελέα για την ακρίβεια), Βασίλη Βασιλάκη-Παραγυιού, αλλά και άλλων Δικαστικών Λειτουργών, όπως του Μιχάλη Ντόστα, ερωτώνται ο Υπουργός της Δικαιοσύνης και η έντιμη ηγεσία του Αρείου Πάγου:

- Τι απέγινε αυτή η μήνυση της καταγγέλλουσας, μπήκε στο αρχείο, εκδικάστηκε, παραπέμφθηκε κάποιος στο ακροατήριο, ήταν αστεία τελικά η μήνυση;

- Πόσες μηνύσεις και καταγγελίες έχουν γίνει σε βάρος του Δημήτρη Προκοπίου και του Βασίλη Βασιλάκη - Παραγυιού, οι οποίοι υπηρετούν στα Δικαστήρια Χαλκίδας από το 2013, και ποια η εξέλιξη των υποθέσεων αυτών;

- Τι απέγινε η προκαταρκτική έρευνα που είχε διατάξει τον περασμένο Μάρτιο για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr για την ανεξέλεγκτη δράση Εισαγγελέων και Δικαστών η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρυσούλα Παρασκευά, η οποία στη συνέχεια συνταξιοδοτήθηκε και αποχώρησε από την υπηρεσία; (Ανάμεσα στους μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν ήταν ο δικηγόρος Αντώνης Τσενές που έκανε λόγο για κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας, αλλά και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, τον οποίο είχε καλέσει στο γραφείο του ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζητώντας του να κατεβάσει τα δημοσιεύματα με τις καταγγελίες, καταθέτοντας επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα σημειώθηκαν και μετά την δημοσίευση των καταγγελιών, κάνοντας λόγο για παραδικαστικές πρακτικές με αποδεδειγμένα «εγκλήματα»).

- Τιμωρήθηκαν ή ελέγχθηκαν πειθαρχικά οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου με πλαστά έγγραφα;

- Αληθεύει ότι Εισαγγελέας της Χαλκίδας έχει πατέρα που υπηρετεί στον Άρειο Πάγο ως Αντεισαγγελέας;

Κύριοι αναμένομεν...
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - «Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης...» (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο κι όμως συνέβη! Συκοφαντεί και στοχοποιεί στο facebook ο έκθετος Εισαγγελέας Χαλκίδας Βασίλης Βασιλάκης (Παραγυιός) - Καρέ καρέ τι κοινοποίησε με το ψευδώνυμο «Vi Pagio» κατά δημοσιογράφου του EviaZoom και αντιδίκων του για την υπόθεση της 70χρονης στη Σκύρο η οποία έχει υποβάλει σε βάρος του μήνυση και αναφορά! (ΦΩΤΟ)

 

Πανηγυρική δικαίωση για την 70χρονη στη Σκύρο: Άκυρη η δικαστική απόφαση και αβάσιμα τα όσα έλεγε ο Εισαγγελέας Βασίλης Βασιλάκης που την είχε θέσει μη νόμιμα σε «δικαστική συμπαράσταση»! - Μπορεί να διαχειριστεί η ίδια την περιουσία της! (Ολόκληρη η νέα απόφαση του δικαστηρίου και τα πρακτικά)
 

Γνωστός γιατρός κατήγγειλε την Εισαγγελία Χαλκίδας στον Άρειο Πάγο: «Καταστρέφουν κόσμο με εγκληματικά κατηγορητήρια! Αναρωτιέται κανείς εάν έχουν πτυχίο νομικής!»
  

Η αθλιότητα δεν έχει όρια: Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Χαλκίδας έδωσε εντολή να συλληφθεί δημοσιογράφος του EviaZoom.gr για μία τροχονομική παράβαση του 2010 που είχε παραγραφεί!
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA